Balears Vadevi
La Nit del Vi de Pina prepara el camí de les Festes d’Estiu

L’activitat en el món del vi bull en aquesta tornada a la normalitat amb les ganes acumulades després de dos anys de paralització o de funcionament a mig gas.

I en aquesta represa, a la Part Forana de Mallorca sorgeixen iniciatives que indiquen que no hi ha lloc petit ni allunyat que no pugui organitzar accions per promoure el coneixement sobre el vi i el seu consum, sempre dins els marges del recomanable.

Aquest és el cas de la Nit del Vi de Pina que s’ha fet aquest cap de setmana en el poble pertanyent al municipi d’Algaida. Organitzat per l’ajuntament algaidí amb la col·laboració de Tapdevi (https://www.tapdevi.com/), va aconseguir una nombrosa participació de públic, i això que era la primera edició.

Toni Sans, de Karretània, destapa un blanc de premsal del Projecte Terra/Cedida
El celler Cap Andritxol va fer caixa a Pina/Cedida
Bodega Vidal Serra presentà les seves referències i les novetats de l’anyada/Cedida
Son Juliana no es va voler perdre la cita de Pina/Cedida

Quatre cellers, oferta de vins i música en directe

La fireta va començar al capvespre, a les set i mitja, amb la participació de quatre cellers: Vidal Serra, Son Juliana, Cap Andritxol i Karretània. No se pagava l’entrada per les consumicions, una fórmula que estimula la presència de públic i permet anar tastant els vins dels distints cellers a un cost raonable pel consumidor. Mentre ens passejàvem per les paradetes, podíem escoltar el grup Piolet Swing, que posava la música a la vetlada.

Una vetlada animada la de la Nit del Vi de Pina/cedida

L’any vinent, més sorpreses i nous cellers

“Consideram que ha estat un èxit perquè pens que es poble ha de començar a recuperar la vida que tenía abans i amb això i ses festes que venen d’aquí dues setmanes (dies 1, 2 i 3 de juliol) ho aconseguirem” ens diu Pep Manel Palmer, de TapdeVi. “L’any que ve farem una segona nit del vi a Pina, amb més sorpreses i segurament més cellers”.

I és que quan una cosa funciona…

Piolet Swing posà la música de la vetlada/Cedida


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa