Balears Vadevi
Oli de Mallorca i el xef Dani G. Peinado promocionen l’oli de qualitat

Els Jardins d’Alfàbia han acollit als membres de la delegació balear de la Selecció Espanyola de Cuina de Competició en un tast d’olis d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Oli de Mallorca a càrrec del seu president, Joan Mayol, i el Xef de l’AOVE i delegat nacional de la coneguda com ‘La Vermella de la cuina’, Dani G. Peinado.

Joan Mayol ha explicat als joves cuiners la labor que duu a terme el consell regulador del qual ja formen part més de mil productors per després iniciar el tast dels olis d’oliva verge extra amb denominació d’origen de les varietats arbequina, mallorquina i picual, de les quals els professionals han pogut conèixer els seus principals trets diferenciadors abans que el cuiner Dani G. Peinado els analitzés des d’un punt de vista gastronòmic, del seu ús en la cuina.

La “vermella de la cuina’ ha fet costat a l’oli de qualitat de la mà de la DO Oli de Mallorca/Cedida

Després, Peinado va rellevar Mayol amb un tast hedònic. Amb aquesta finalitat es va ajudar d’un component neutre com és el iogurt per a defensar l’ús de l’oli d’oliva verge extra en la cuina com a greix saludable i pels seus atributs organolèptics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa