Balears Vadevi
Oliric, al TOP 100 d’EVOOLEUM pel seu monovarietal d’arbequina

“Hem guanyat el millor fruitat madur amb l’Arbequina al Concurs Evooleum. On es puntuen els 100 millors olis del món!!!” Amb aquesta alegria comunicava Miquel Coll, propietari d’Oliric el nou guardó aconseguit per un dels seus olis. En aquest cas ha estat un monovarietal. “Ha estat escollit com el millor Arbequina del concurs! I això que és un concurs amb un jurat molt exigent! Estam molt contents!”

Un satisfet Miquel Coll ha donat a conèixer la notícia/Cedida

Dos guardons, dos diplomes corresponents a les categories millor monovarietal arbequina i millor fruitat madur . A més ha obtingut una puntuació de 92 / 100 punts en aquest prestigiós premi internacional.

EVOOLEUM és el concurs internacional a la qualitat dels olis d’oliva verges extra que tria anualment als 100 millors AOVEs del món. Es tracta d’un certamen únic, i el més rigorós en termes de qualitat i promoció del suc d’oliva. El grup més exclusiu i prestigiós d’experts tastadors a nivell mundial s’encarrega de realitzar la valoració de la qualitat organolèptica de les mostres presentades, d’on sorgeix cada campanya l’exclusiu TOP100 dels millors verges extra del món, així com els millors en les seves diferents categories, varietats i països. El Panell de Tast de EVOOLEUM està conformat pels més prestigiosos experts a nivell internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa