Balears Vadevi
Pablo Erroz firma la nova etiqueta de Laus Reserva 2016

La bodega Laus, de la regió vitivinícola del Somontano, ha deixat en mans del dissenyador mallorquí Pablo Erroz la creació de l’etiqueta d’un dels seus productes més icònics i guardonats del celler, el Laus Reserva 2016. El resultat d’aquesta edició limitada s’ha presentat a Palma, on Erroz va néixer, i ja ha sortit a la venda en una edició de col·leccionista de només 500 unitats numerades.

Dos dissenys subtilment diferents que, una vegada s’uneixen, creen un nou disseny en un estoig numerat de tan sols 500 unitats/Cedida

La tria d’Erroz per part del celler aragonès neix el mes de març durant la seva desfilada en la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, on el vi de LAUS va tenir un paper protagonista.

LAUS Reserva Limited Edition X Pablo Erroz està conformat per una sèrie de dos dissenys subtilment diferents que, una vegada s’uneixen, creen un nou disseny en un estoig numerat de tan sols 500 unitats, amb funda print feta amb paper reciclat, i que estarà disponible en vinoteques i botigues especialitzades de Mallorca i de la resta de la Península.

Es tracta d’un vi vegà, monovarietal de cabernet sauvignon i envellit en botes noves de roure francès durant 13 mesos. Un producte de gran volum i taní marcat, en el qual destaquen les aromes a fruita madura, torrats i cuir.

Erroz ha traslladat a l’estoig i l’etiqueta el seu ADN com dissenyador/Cedida

Erroz parla del seu disseny

En paraules de Pablo Erroz, “som un projecte que va més enllà de fer moda, ens agrada ser transversals i multidisciplinàries, com ho és la marca: un lloc on el disseny passa a convertir-se en el fil conductor de grans sinergies que, en definitiva, acaben per aportar valor. La nostra unió amb LAUS per a la celebració del nostre desè aniversari és bon exemple d’això”.

I afegeix: “No sols perquè va ser present en la nostra última desfilada celebrada al febrer durant MBFWM, sinó perquè que a més porta el nostre ADN imprès per a aquesta edició limitada que hem creat i que commemora aquests 10 anys. Un disseny, que, com el nostre projecte, es transforma i on són protagonistes dos dibuixos individuals i aparentment idèntics, que una vegada s’ajunten entre si amb la unió de les ampolles, creant un completament diferent. A més, hem volgut vestir tots els elements d’aquesta col·laboració, des del paper que embolica les ampolles, fins a l’estoig, on de nou, la nostra proposta gràfica passa a ser protagonista”.

Per part seva, LAUS destaca que “és la primera vegada que un dissenyador de la talla de Pablo Erroz intervé una de les nostres etiquetes per a crear un disseny únic”. “No podíem haver tingut millor company de viatge per a aquest projecte, diuen, que valora la nostra ferma aposta pel disseny, ja des de l’edifici del nostre celler, fins cadascuna de les nostres etiquetes”.

Així, Pablo Erroz, considerat un dels dissenyadors nacionals amb més projecció del moment i digne hereu del cool neoyorkino segons la revista Vogue España, i LAUS, un dels cellers més emblemàtics del Somontano, s’uneixen per a crear aquest projecte únic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa