Mallorca

La tomàtiga de ramellet és un imprescindible de la cuina mallorquina/Assoc. Varietats Locals

Tot allò que sempre havies volgut saber sobre la tomàtiga de ramellet

Comparteix
Es el tema central d'una mostra en el marc de la Diada d'Agricultura Ecològica, organitzada per l'Associació de Varietats Locals
El producte es comercialitzarà amb una ferratina que l’identificarà com a guanyador del Premi producte eco de l’any 2023/APAEMA

Formatge Sa Cabreta amb garrova, premi ‘Producte Eco 2023’

Comparteix
La producció d'aquesta finca familiar de Pollença ha estat reconeguda per la seva excel·lència
Santa Maria del Camí  comptarà amb 15 nous establiments emblemàtics, la majoria cellers| CAIB

Vuit cellers de Santa Maria, en el catàleg d’establiments ‘Emblemàtics’

Comparteix
El projecte de l’IDI compta ja amb vint-i-sis municipis adherits i 295 comerços

Deià es prepara per acollir la II Raïm Wine Fest de Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
Aquest dissabte la plaça de l'Església s'omplirà de vi, gastronomia, música en directe i tallers infantils
En una sessió prèvia es prepara el maridatge, acoblant plats i vins segons els criteris del xef i el cellerer/Cedida

Miquel Gelabert i Miquel Gelabert, cara a cara en el maridatge de Can March

Comparteix
El bodeguer i el cuiner del mateix nom han elaborat una oferta de cinc plats i cinc vins per aquest divendres 21 d'abril
Santi Taura ha anunciat el tancament a través de les xarxes socials | Foto: IG

Santi Taura tanca el ‘Cor’ i anuncia nous projectes

Comparteix
El concepte 'barra i taula' que el de Lloseta va crear el 2019 dona pas a noves curolles del xef que s'afegiran al Grup Taura
Tres finques a Banyalbufar, Deià i Puigpunyent acolliran les  jornades formatives/Tramuntana XXI

L’agricultura ecològica, protagonista a la Serra de Tramuntana

Comparteix
La vinya, l'olivera i els fruiters i l'hortalissa centraran les jornades formatives en el marc de l'EcoRegió
La delegació d'agents de turisme dels EEUU i del Canadà han pogut veure de primera mà el que podran oferir als seus clients, a Mallorca/CIM

Mesquida Mora i Son Puig acullen una delegació d’agents de viatge americans

Comparteix
És un acció que cerca promoure el 'turisme experiencial' en un mercat en creixement com el nord-americà
Els cellers Pere Seda, Miquel Gelabert, Es Fangar, Can Coleto, Miquel Oliver, Butxet, Vi Rei i Bordoy han posat peu a Brussel·les aquesta setmana/DO Pla i Llevant.

Èxit de l’experiència de la DO Pla i Llevant a Brussel·les

Comparteix
La presentació dels vins a la capital belga, una nova manera de fer marca en el mercat exterior
Els pagesos han demanat reiteradament que s'agiliti la gestió de les ajudes públiques al sectro /CAIB

Agricultura reforça el FOGAIBA per gestionar 100 milions d’euros en ajudes

Comparteix
Enguany s’incorporaran onze persones per atendre l'augment dels ajuts convocats