Mallorca

Purgatori, una finca on l'agricultura i la ramaderia ecològica es fan sota els manaments de la PAC/Cedida

Purgatori, un exemple d’acoblament a la nova PAC

Comparteix
Xisco Llompart, titular de la finca, analitza pros i contres del nou marc normatiu amb el qual han de fer feina a partir d'ara els pagesos i ramaders
L'enòleg i el xef a la sessió preparatòria del maridatge/DO Pla i Llevant

Armero i Adrover, nou protagonista dels maridatges de Can March

Comparteix
El xef i el bodeguer han dissenyat un menú ple d'harmonies que es posarà en escena el 31 de març
El concurs vol donar a conèixer un producte de gran valor tradicional/CAIB

S’acosta el temps de fer panades de Pasqua

Comparteix
Un concurs organitzat per Sobirania Alimentària pretén promoure el consum de panades de me de Mallorca
Una representació dels cellers de Mallorca amb les autoritats del Consell de Mallorca, a Prowein/Cedida

Els cellers mallorquins tornen satisfets dels contactes fets a Prowein

Comparteix
Malgrat tot, aspiren a aconseguir un espai major per l'edició de l'any que ve per ampliar les xifres de negoci
El vi aprofita els actes de la Diada per donar-se a conèixer/CAIB

La venda de vi de qualitat creix 12% en un any fins als 53 mil hectolitres

Comparteix
El valor econòmic s’ha situat en els 41,2 milions d’euros, un 13,3% més que l’any anterior
Xesc Martí, Aina Maria Mayol i Felip Martí de Sa Cabana Vella i Pepe Estévez ( al mig)  i darrere Miquel Vadell, Fernando Fernández Joan Font, Miquel Arbona, Juan Alcaide y Josep Lluís Colom/Cedida

La DOP Oliva de Mallorca celebra el final de la collita a Raixa

Comparteix
Els olivarers traslladen la preocupació per la propera campanya, després de les destrosses patides pel temporal Juliette
El flamant campió de l'edició d'enguany, el canari David Hernández, reb el guardó del president del jurat Tomeu Caldentey/Cedida

El canari David Hernández Trillo guanya el Protur Xef d’enguany

Comparteix
El campió la cinquena edició del concurs nacional d'escoles de cuina prové de l'Hotel Escola Santa Brígida de Gran Canària
Els vins de Mallorca volen la clau de la porta del mercat  per a l'exportació/Cedida

Els vins de Mallorca posen el peu a Prowein 2023 per presentar l’anyada

Comparteix
Onze cellers participen des d'avui a la fira més important del sector en un mercat preferent per a l'exportació
El xef Tomeu Caldentey engresca els futurs cuiners de Mallorca/Cedida

Protur xef cerca el millor cuiner del futur

Comparteix
El concurs nacional d'escoles de cuina lliura el Cullerot Daurat a Juan Romero, la Fundació Alícia i Jamones Joselito
Les dones del vi, un any més a Licors Moyà: Verónica García, Pilar Oliver, Bel Moyà, Isabel Alabern i Xisca Armero/Cedida

El VII tast de dones del celler a Licors Moyà registra un ple absolut

Comparteix
L'amfitriona Bel Moyà aprofità per presentar el nou vermut blanc Rumbo