Mallorca

Miquel Gelabert i Toni Gelabert, artífexs del maridatge/Cedida

Els vins de Toni Gelabert amb la cuina de Miquel Gelabert, de Can March

Comparteix
Des de Manacor, maridatge '5 plats, 5 vins' amb una gastronomia pensada per als dies freds de l'hivern
Una nova edició de la Mostra de Cuina de Mallorca ha començat a caminar/Macià Batle

Macià Batle acull la presentació de la Mostra de Cuina de Mallorca

Comparteix
Del 6 de març al 2 d'abril, 4 rutes gastronòmiques oferiran un ventall de plats de la cuina de ca nostra amb el producte local en el paper protagonista
Les vaqueries de Mallorca caminen lentament cap a la desaparició empeses per una situació econòmica insostenible/Cedida

Ramaders de boví de llet, disposats a donar batalla des de la cooperativa

Comparteix
Inspirats amb el Provilac de Menorca, volen aprofitar la darrera oportunitat per mantenir viu el sector a Mallorca
El pla preten aprofitar i optimitzar al màxim l’ús de l’aigua regenerada amb destinació al regadiu en el marc del Pla Hidrològic  i impulsar la rendibilitat i la sostenibilitat del sector agropecuari /CAIB

Agricultura vol reaprofitar el 60% de les aigües regenerades en cinc anys

Comparteix
Presenta un Pla General per al reg agrícola de 60 milions d’euros amb 6 infraestructures noves
Després de l'èxit de Palma, HORECA prepara les edicions de Menorca i d'Eivissa/Cedida

La restauració escalfa motors per una nova temporada, a HORECA

Comparteix
S'ha batut el rècord de visitants, amb més de 16 mil persones
Roberto Cipresso, a la vinya de Son Aloy/Cedida

Roberto Cipresso defensa els vins de Santa Catarina davant professionals

Comparteix
El creador dels 'vins mediterranis' i els varietals del celler de Sencelles ha dirigit un tast a Son Aloy
Entre les demandes,  l'elaboració del Pla Estratègic de la producció ecològica a les Illes Balears/APAEMA

Productors ecològics exigeixen suport als partits en el programa electoral

Comparteix
Defensen el paper estratègic de la pagesia en el procés de transició ecològica i en la lluita contra els efectes de l'emergència climàtica
L'etiqueta juga amb els colors corporatius de l'OCB, el groc i el vermell/Aïda Múgica Tomàs(OCB)

L’Obra Cultural celebra el seu 60è aniversari amb un vi de Can Majoral

Comparteix
Catalina Bibiloni i Mireia Oliver han presentat el que servirà per fer els brindis en els actes de commemoració de sis dècades de l'entitat
La votació roman oberta fins diumenge dia 12 de febrer/Cedida

Pla i Llevant nominada a millor denominació d’origen als Premis Verema 22

Comparteix
El vi blanc 'Nguany 2021 del celler Santa Caterina també està entre els nominats
Els cellers han destacat la bona ubicació de l'espai destinat als vins de les Illes Balears/Cedida

Bones sensacions per als cellers de les Balears a la ‘BWW’ 2023

Comparteix
Una fira molt professionalitzada on els vins de Balears han pogut mostrar-se al món