Mallorca

Tres regals que agradaran segur | muntatge

Llibres, vins solidaris i experiències per als regals de Reis 2023

Comparteix
Algunes propostes bones de trobar que no fallaran per aquests dies
Pastisser i dibuixants el dia de la presentació/Cedida

Binissalem: El vi cedeix per un dia el protagonisme al ‘Dolç Il·lustrat’

Comparteix
El pastisser Rafel Solivelles, de Búger, va convertir en una llepolia les obres de sis il·lustradors
Tomeu Llabrés se'n cuida personalment del bon estat de la vinya. L'escalfament global és una de les seves principals preocupacions | Foto: Miquel Julià

Can Verdura tanca l’any del desè aniversari encarant projectes nous

Comparteix
Tomeu Llabrés, gran defensor de la manto negro, se sent part del posicionament que aquesta varietat ha aconseguit en aquests anys
Xesc Reina aclaparat per un nou homenatge | cedida

Xesc Reina, entre els deu personatges més influents de la gastronomia

Comparteix
La 'Lista Tapas Magazine' elogia la tasca feta pel mestre xarcuter amb la sobrassada i el porc negre
L'obra de Maraver per a Can Fumat

Luis Maraver firma l’etiqueta de Can Fumat Negre 2021

Comparteix
El pintor arrelat a Binissalem s'inspira en el món del vi una vegada més per fer la seva obra
Els vins escumosos acostumen a ser a taula en dies de festa | Foto: Aleisha Kalina, Unsplash

Mallorca s’apunta als escumosos per a celebrar Cap d’Any

Comparteix
Una selecció firmada per Rafel Juan Orell
 La taxa de sacrifici és del 22,8% dels caps de bestiar boví, el 18,7% del porcí d’engreix, el 39,6% de les porcelles i el 47,9% de l’oví.​/CAIB

L’Escorxador nou de Manacor, més a prop

Comparteix
Consell de Mallorca, Conselleria d’Agricultura i Ajuntament de Manacor donen via lliure per a convertir l’escorxador de Manacor en el de referència insular
Oli d'oliva, un dels productes més recomanats de la dieta mediterrània | Foto: Hakan Eliacik/Getty Images

Olíric situa el seu varietal d’arbequina al ‘Top 10’ d’Evooleum

Comparteix
No és el primer premi que obtenen en certàmens internacionals, però veuen en aquest guardó un reconeixement a la feina ben fet per un petit productor ecològic d'oli de Mallorca
Joan Crespí és un bon coneixedor de la vinya i es mostra preocupat pels efectes del canvi climàtic | cedida

Joan Crespí: “Hem de fer un esforç per evitar l’efecte del canvi climàtic”

Comparteix
Propietari i viticultor de Bodega Vinya Taujana reflexiona sobre l'escalfament global i el seu efecte al vinyet
Torrons artesans, tortades i ensaïmades per les festes de Nadal/Cedida

Forners i pastissers promouen el consum dels dolços nadalencs tradicionals

Comparteix
Torrons artesans d'ametlla mallorquina, l'ensaïmada i la coca de patata en són els més populars