Mallorca

Els socis d'APAEMA han fet possible la compra d'aquesta finca a Montuïri/APEMA

APAEMA compra una finca per bastir un gran projecte d’agricultura eco

Comparteix
Poc més de dues quarterades en el terme de Montuïri adquirides amb aportacions dels socis
La porcella rostida, plat que no pot faltar als dinars de Nadal, pels núvols | cedida

La porcella mallorquina, víctima de la crisi de pujada de preus

Comparteix
El preu es dispara fins als 150 euros perquè els criadors n'han limitat la producció, que enguany els ha sortit molt cara
Vinyes i cellers adscrit a Vi de la Terra Mallorca s'identifiquen amb aquesta placa, a partir d'ara/VTM

Vi de la Terra Mallorca identifica les vinyes i els cellers amb una placa

Comparteix
Facilita a partir d’ara el reconeixement dels cellers i viticultors adscrits a la IGP
Berenar d'un llonguet ha esdevingut un costum recuperat, a Palma/Ajuntament de Palma

Una Ruta del Llonguet d’èxit despatxa 4.500 panets diaris

Comparteix
S'assoleix l'objectiu de fomentar-ne el consum, ja que des de 2016 la producció que en fan cada dia s'ha multiplicat per 20
Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears promociona el producte cooperatiu de Mallorca de cara al Nadal en la EHIB/Cedida

‘Cooperatives’ tanca amb una gala els actes de promoció del producte local

Comparteix
L'objectiu, impulsar el consum per les festes de Nadal
Rosa POns s'encarrega personalment que la vinya de Can Axartell estigui en les millors condicions/Cedida

Rosa Pons, guardiana de la vinya de Can Axartell

Comparteix
Una de les poques enginyeres agrònomes de Mallorca en el seu temps ha estat membre de l'equip que inicià el projecte del celler
La vinya s'haurà d'adaptar als efectes de l'escalfament del planeta/Cedida

Agricultura promou la recerca per adaptar la vinya al canvi climàtic

Comparteix
Hi destinarà 800.000 euros en quatre anys per investigar l'adaptació dels cultius llenyosos als efectes de l'escalfament del planeta
Els confrares es converteixen en matancers per un dia per seguir amb la tradició establerta quaranta anys enrere/Cedida

Els Tastavins de Manacor no falten a les matances del Molí de Can Roca

Comparteix
La Confraria celebra un any més el ritual que mantenen des de fa quaranta anys
Tres cellers mallorquins, un d'ells Jaume de Puntiró, han estat convidats al Palau Robert, per la Festa del Vi Novell de Barcelona/Cedida

Tres cellers santamariers representen el Vi Novell a la festa de Barcelona

Comparteix
Jaume de Puntiró, Macià Batle i 7103 Petit Celler mostraren les seves referències als jardins del Palau Robert
José Luis Roses (president DO Binissalem), Manuel Julbe (escriptor i periodista) i María Tugores (Directora Escola d'Hoteleria de les Illes Balears)/Cedida

Manuel Julbe i l’Escola d’Hoteleria, Manto Negro d’Argent 2022

Comparteix
La DO Binissalem distingeix persones i entitats per la seva trajectòria en suport del vi i la gastronomia de Mallorca