Mallorca

La vicepresidenta del Consell i el director insular de Residus durant la presentació | Foto: Consell de Mallorca

Mallorca impulsa tallers a les escoles contra el malbaratament alimentari

Comparteix
També s'ha editat una guia que recull accions de prevenció per afrontar els reptes d'aquesta problemàtica
Les elaboracions amb producte local de qualitat seran protagonistes a l'estand de Mallorca a Madrid Fusión/ASCAIB

El vi, l’oli i la gastronomia mallorquina tornen a Madrid Fusión

Comparteix
Tastos, mostres i demostracions de cuina donaran a conèixer els productes amb marca de qualitat a la fira gastronòmica
El llonguet, un panet que estava en perill de desaparició i ara és tot un símbol de Ciutat/Cedida

La Llonguetada 2023, l’aperitiu de la festa de Sant Sebastià

Comparteix
'No m'inflis el llonguet' és el crit de guerra de la Revolta Llongueta d'enguany
El ball de Sant Antoni i el Dimoni en el fogueró dels Tastavins de Manacor/Cedida

El vi i la cervesa artesana, agermanats pels foguerons de Sant Antoni

Comparteix
Les iniciatives festeres de la Revetla, en imatges
Un celler petit com Dunord aprofitarà l'estudi per conèixer les característiques biològiques del sòl de la vinya /Dunord Vitícola

La fertilitat de la terra, determinant per la quantitat i qualitat del raïm

Comparteix
Una tesi de la UIB amb el suport de l'IRFAP estudia la relació entre aquest factor i la producció
L'stand de les Illes Balears està inspirat en la Posidònia Oceànica/CAIB

Balears aposta pel producte local a FITUR

Comparteix
Amb una taula rodona en la qual les organitzacions pageses debatran la nova llei turística que defensa el consum de productes km0
La cuinera Maria Verger ha preparat l'espinagada per Balears Vadevi | Foto: cedida

L’espinagada, protagonista de la gastronomia per Sant Antoni

Comparteix
La popular cuinera Maria Verger la prepara de llom amb col per a Balears Vadevi des de Montuïri
Més de mig centenar de viticultors i propietàris de cellers han acudit a l'Assemblea/VTM

Vi de la Terra Mallorca inicia l’estudi científic per la creació de la DO

Comparteix
A l'Assemblea anual la presidenta Mesquida anuncià també la posada en marxa d’una certificadora pròpia
El sistema de pastoreig continu és el més habitual ara per ara a Mallorca./APAEMA

Dotze finques de ramaderia eco de Mallorca experimenten el maneig holístic

Comparteix
APAEMA durà a terme un projecte pioner per combatre el canvi climàtic
Els interessats poden conèixer de primera mà la vinya i posar-li nom a la planta/Cedida

Apadrinar vinyes al 7103 Petit Celler per salvar-les

Comparteix
Amb aquesta ajuda confien evitar la desaparició de les vinyes més antigues i emblemàtiques del vinyet