Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
Es Fangar: un celler del futur per fer vins avui
Margalida Ripoll i Ferrer
El disseny i la tecnologia es donen la mà amb les pràctiques ecològiques i tradicionals en aquest celler de la DO Pla i Llevant
Tast vertical de giró ros de Toni Gelabert, a la Confraria de Tastavins de Manacor
Redacció
Ier tast de varietats experimentals al celler Tianna Negre
Conxa Rosillo
En una parecel•la específica conrea una mostra d'algunes de les varietats antigues i minoritàries per servar el patrimoni vitivinícola de Mallorca.
Varietal Goldberg : Muscat de Miquel Oliver conjuga amb sobrassada de Mallorca
Orquestra Vivalví
L'Orquestra Vivalví s'atreveix aquesta vegada amb una proposta que marida el producte estrella de la gastronomia de Mallorca amb un vi blanc i sec
El Fogoneu, amb totes les benediccions, ja és varietat de vinificació autoritzada
Conxa Rosilllo
Francesc Grimalt, de la bodega 4 Kilos, partidari de mantenir una varietat que aporta singularitat al vi fet a ca nostra
L’hora del vermut poètic de Jaume de Puntiró
Conxa Rosillo
La presentación del vermut Puntiró es converteix en un recital de poesía sota el nom de Paraula de Dona
Els vins de la DOP Pla i Llevant presents a la fira Prowein per consolidar mercats
Redacció
Amb un espai propi a la major fira del món del vi, a Düsseldorf
La copa natural o la qualitat a través del respecte
Conxa Rosillo
Pere Calafat, del celler Jaume de Puntiró, s’explica a la tercera jornada del cicle Taller de Tast de la DO Binissalem
Èxit del III Tast de Dones, una visió del món del vi en femení
Conxa Rosillo
Organitzada per Licors Moyà la trobada va aconseguir una recaptació de 700 euros a benefici de Casal Petit
El celler Can Coleto d’en Miquel Jaume destaca al Catavinum
Redacció
Un èxit aconseguit des del convenciment que la qualitat és l'objectiu a perseguir sempre
1
…
213
214
215
216
217
218
219
220
221
…
225