Mallorca

Amb un brou ben saborós i la carn de cuixa d'ovella que ha bullit més d'una hora, aquests fideus són un bon reconstituent/Miquel Torres

Recepta | És temps de fer Fideus de Vermar

Comparteix
Un plat que ha esdevingut emblemàtic de les Festes des Vermar de Binissalem
Una verema més curta en temps i quilos a causa de les condicions meteorològiques/Miquel Torres

La DO Binissalem confirma una baixada de producció de prop del 30%

Comparteix
Finalitzada la verema, també informa que "la qualitat del raïm és molt bona"
Marta Clot participa en el festival itinerant de la IGP Vi de la Terra Mallorca de Pollença, dins el programa 'Sant Vicenç a la fresca' | cedida

El ‘Raïm Wine Fest’ de Vi de la Terra Mallorca, aquest dissabte a Pollença

Comparteix
El festival itinerant de música i vi es farà a Cala Sant Vicenç i comptarà amb Marta Clot com a convidada especial
La llengua blava és una malaltia vírica que tan sols afecta els remugants | CAIB

Continua l’expansió de la ‘llengua blava’, ja són 40 focus

Comparteix
Agricultura flexibilitza el moviment d'animals entre zones afectades i zones lliures però manté les mesures preventives
El Berliner Wine Trophy és una de les més prestigioses competicions del món/BWT

Son Juliana torna del ‘Berliner Wine Trophy’ amb dues medalles d’or

Comparteix
El Cuvée #2 2018 i el Manto Negro negre 2021 del celler de Santa Eugènia han obtingut la màxima distinció
Conèixer el procés d'elaboració del vi i les seves principals característiques és l'objectiu divulgador d'aquesta iniciativa de la DO Binissalem/Cedida

La DO Binissalem explica “les aromes del vi”, dins les Festes des Vermar

Comparteix
Les tècniques del Consell Regulador, Francis Gamón i Marga Amat, detallen les principals característiques de la DO Binissalem, de les seves varietats locals i els seus vins en un tast i un taller
Els guardons s'han lliurat en el marc de l'esdeveniment 'Autentica', a Sevilla. Javier Irazusta Gerent de Can Company , segon per la dreta de la imatge/CAN COMPANY

Can Company, premi a millor productor segons els “Excellence Awards” 2024

Comparteix
Els premis s'han lliurat en el marc de l'esdeveniment dedicat al producte gastronòmic gurmet i la dieta mediterrània
Es pot dir que la verema està feta i ara és temps de la feina al celler/Tímbola

La verema que s’acaba serà curta, sobretot en quilos

Comparteix
Els cellers apuren els darrers dies per entrar una collita que deixarà menys quantitat de raïm per elaborar els vins de l'anyada d'enguany
Les oliveres del Pla de Mallorca salvaran la collita, si no es desbarata en les setmanes que venen/Son Mesquidassa

Els oliers de Mallorca, a l’espera d’una collita més curta

Comparteix
Després d'un any extraordinari, quant a producció, els elaboradors s'esforcen enguany a salvar els números
Segona edició de Vinàlia on el vi va ser protagonista/Pinpa Photography

Segona edició de Vinàlia a Pollentia, amb esperit solidari

Comparteix
Deu cellers mallorquins presentaren les seves referències en una mostra en la qual la recaptació es destinava a la Fundació Prodis