Mallorca

L'estudi s'ha fet durant els mesos d'aquest estiu/CAIB

Quina part del que paga el consumidor arriba al pagès?

Comparteix
Agricultura posa en marxa l'Observatori de Preus, "una demanda del sector primari de les Illes Balears" que per primera vegada permet tenir dades reals sobre el preu del producte en origen i el preu final
Al campionat es poden presentar cuiners professionals i amateurs/ASCAIB

Una nova edició del Campionat de Cuina Vegana de Palma ja està a punt

Comparteix
Tendrà lloc l'onze de novembre al Club Nàutic
Miquel Serra i José Cortés, a Roma/Aurora Vega

La gastronomia mallorquina amb el cinema d”Estimar Film Fest’, a Roma

Comparteix
Va anar a càrrec dels xefs José Cortés i Miquel Serra, ambaixadors del producte local a la presentació de la desena edició del festival
L'espai Líquido&Sólido, escenari del maridatge /Emma Ovin

Catavinos obre la temporada de l’espai ‘Líquido & Sólido’ maridant vi i art

Comparteix
Obres de l'artista Yolanda Costa i vins i vermuts de la distribuïdora harmonitzaren en la inauguració de la sala enogastronòmica
Un vi fet a l'antiga del qual se n'ha fet una edició de 70 botelles/Vins Nadal

Albaflor de Biniaumara, edició limitada de Vins Nadal

Comparteix
Segons Esperança Nadal, aquest vi és l'expressió dels valors i la filosofia del celler
La Llengua Blava només afecta els ramats de remugants i no s'encomana als humans/CAIB

Llengua blava: tot i els esforços de desinfecció, ja hi ha 78 focus

Comparteix
Agricultura confirma que ha comprat 500.000 vacunes monodosi, que arribaran el desembre
Tomeu Arbona i Mª José Orero propietaris d'El Fornet de la Soca, i Jaume Reinés, coordinador de la Fundació/ACA

El Fornet de la Soca, premi Aula de Gastronomia 2024

Comparteix
La Fundació ACA reconeix la tasca divulgadora feta per Tomeu Arbona i Maria José Orero en la 17ena edició dels guardons
El tast, conduït per la sommelier Julianna González, va exhaurir rotes les localitats/Bien Modino

Pastissos i vi protagonitzen el tast de Pla i Llevant a la ‘Fira Dolça’

Comparteix
Els dolços del pastisser Lluis Pérez varen ser un atractiu afegit del tast
214 receptes de cuina casolana i propera/Cedida

“Bon Profit! De la Missa a la Cuina”, el llibre de receptes de mossèn Diez

Comparteix
Un recull de receptes de cuina casolana recopilades i executades per l'autor
Miquel Coll reb el guardó de la mà de la directora del diari, Marisa Goñi/APAEMA

Miquel Coll: “Demanam un téntol per repensar el futur de la pagesia”

Comparteix
El president d'APAEMA ha recollit el premi Sostenibilitat que el Diario de Mallorca ha atorgat a l'entitat