Mallorca

D'esquerra a dreta: Sebastià Cruellas, Medalla d'Or; Antònia Mª Torres, directora tècnica de la IGP Sobrassada de Mallorca; Andreu Palou, president de la IGP Sobrassada de Mallorca, i Antoni Pinya, Medalla d'Or/Jaime Reina

Toni Pinya i Sebastià Cruellas, ‘medalla d’or’ de la Sobrassada de Mallorca

Comparteix
Andreu Palou apunta a la internacionalització del mercat i la revalorització dels productes IGP com a grans reptes de futur
Els productors del sector vitivinícola se senten amenaçats pels canvis legislatius que s'albiren a l'horitzó comunitari i per la baixada del consum/Cedida

VITAEVINO, el sector respon a les amenaces que assetgen el mercat del vi

Comparteix
Una campanya que compta amb el suport de les organitzacions de productors i que s'estendrà per Europa
L'escorxador municipal d'Inca sacrificarà tots els dilluns fins d'aquí a un any /Cedida

El tancament de l’escorxador d’Inca obliga a repensar el sector de l’aviram

Comparteix
Davant la caiguda de la demanda a les instal·lacions que gestiona la Cooperativa Pagesa, Agricultura estudiarà el sacrifici d'animals a les granges
Trencar les olives una a una és la primera passa per l'elaboració de la recepta tradicional/Es Seregalls

Collir, trencar i salar olives verdes: Comença el cicle!

Comparteix
Es Seregalls organitza un taller per conèixer els secrets d'aquesta activitat artesana
Miquel Gual, president de la Cooperativa de Sóller, amb la presidenta i la gerent de Cooperatives Agroalimntàries de Balears, Jerònima Bonafè i Xisca Parets, i el director general d'Agricultura, Fernando Fernández/Cedida

Miquel Gual: “La Cooperativa ha evitat que Sóller sigui un parc temàtic”

Comparteix
La Cooperativa de Sant Bartomeu celebra 125 anys amb el repte de sobreviure en el segle XXI
El Raïm Wine Fest de Cala Sant Vicenç tanca amb l'objectiu aconseguit d'acostar el vi fet a Mallorca al públic/VTM

El Raïm Wine Fest es consolida amb 4.000 visitants a Cala Sant Vicenç

Comparteix
La sommelier Marta Clot, convidada especial d’aquesta vuitena edició, destaca “la riquesa enorme que representen les varietats tradicionals, que aporten caràcter i singularitat als vins mallorquins”
Pollastre amb ametlles cruixents, una de les propostes de la carta/TP

Taula Parada al restaurant ‘Made in China’ de Palma

Comparteix
Una mostra remarcable de la gastronomia cantonesa
Maria Miquel i Miquel Gelabert, amb els caragols i alguns dels vins servits a l'àpat/T.B

Els caragols de les vinyes de Miquel Gelabert

Comparteix
Una convidada ja tradicional a cal vinater que combina el mol·lusc amb els vins del celler
Amb un brou ben saborós i la carn de cuixa d'ovella que ha bullit més d'una hora, aquests fideus són un bon reconstituent/Miquel Torres

Recepta | És temps de fer Fideus de Vermar

Comparteix
Un plat que ha esdevingut emblemàtic de les Festes des Vermar de Binissalem
Una verema més curta en temps i quilos a causa de les condicions meteorològiques/Miquel Torres

La DO Binissalem confirma una baixada de producció de prop del 30%

Comparteix
Finalitzada la verema, també informa que "la qualitat del raïm és molt bona"