Balears Vadevi
Palma, seu de la ‘Parabere Fòrum 2022’: gastronomia amb perspectiva femenina

La pròxima edició de l’esdeveniment internacional Parabere Fòrum de 2022 tindrà lloc a Palma els dies 6 i 7 de març. L’esdeveniment pretén promoure el talent femení en la gastronomia i donarà visibilitat internacional a Mallorca com a destinació culinària.

Aquesta iniciativa compte amb el suport  de la conselleria de Treball i Turisme del Govern de les Illes Balears, a través de l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB), que aportarà una mica més de 60.000 € a través d’un conveni de col·laboració amb l’entitat organitzadora en el qual també participen el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

Parabere Fòrum és un esdeveniment anual i de caràcter internacional que reunirà a Palma als i les líders del pensament en el camp de la gastronomia. El seu objectiu és promoure el talent femení i promocionar la diversitat i la innovació en la gastronomia, l’alimentació, la nutrició i l’agricultura.

Durant els dies que duri el 8ena edició del Parabere Fòrum a Palma, es duran a terme diferents ponències, taules rodones, conferències i espais de debat en els quals es buscarà conèixer i difondre la perspectiva femenina sobre els principals temes que concerneixen la gastronomia mundial. També serà un fòrum d’oportunitats de negoci i networking entre els participants per a la creació de sinergies i coneixement d’altres cultures.

Acollir aquest esdeveniment a Palma suposarà per a Mallorca, i més concretament per a Palma, convertir-se per uns dies en referent gastronòmic a nivell mundial, alhora que dota d’una visibilitat internacional a la seva herència gastronòmica i una nova generació femenina de xefs, enòlogues i productores de les illes.

S’analitzarà el paper de les dones en tot el procés des de la producció dels aliments/Cedida

Parabere Fòrum, és una plataforma independent, internacional i sense ànim de lucre, la xarxa del qual reuneix líders d’opinió en el camp de la gastronomia, l’alimentació i la nutrició, activistes alimentaris, científics internacionals, agricultors i les millors xefs dels cinc continents, els valors dels quals s’assenten en els principis d’ètica, sostenibilitat i respecte.

Formula i promou plans d’acció i debats innovadors per a fomentar la contribució de les dones al sector de l’alimentació, amb la finalitat d’assegurar i promocionar uns valors sostenibles i sans en tot el que té a veure amb la nostra alimentació i amb el gran mercat de la gastronomia.

La celebració del 8è Parabere Fòrum a Palma s’emmarca dins del pla d’Acció del SET de Gastronomia de l’AETIB com una de les accions estratègiques per a millorar el posicionament de les Illes Balears com a destí gastronòmic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa