Balears Vadevi
Les PCR, millor amb vi de Mallorca

No hi ha ningú a Mallorca que avui no faci els preparatius de les pastes i plats típics de les festes de Pasqua. Enguany, ha corregut la veu com la pólvora: es denominen PCR, per que fins i tot en aquestes circumstàncies d’ensopiment i cansament general, hi ha un forat pel qual ens escapam de la realitat del dia a dia i feim befa! PCR: panades, crespells i robiols…i frit de Pasqua, naturalment, que no falti!.

Una gastronomia que ens identifica més enllà de l’edat, de la procedència i de les afinitats polítiques i altres herbes. Per això és tan bo mantenir el costum de fer PCR aquests dies i gaudir-les amb un bon vi de Mallorca, que n’hi ha per triar.

Una de les nostres principals influencers gastronòmiques, Lydia E. Corral, ens marca el pas. Au, que no queda més que seguir el seu consell. I enguany més que mai, reivindicam el producte local, fet aquí i per gaudir aquí.

Lydia E.Corral ens proposa acompanyar les panades, en aquest cas de mussola, amb SA VALL SELECCIÓ PRIVADA 2015, de Vins Miquel Gelabert. DO Pla i Llevant.

Blanc de criança, fermentat en barriques de roure francès noves i criat durant 6 mesos en els seus emboliques amb posterior criança en ampolles. Cupatge de @gir ros ,viognier i una mica de pinot noir.

De color groc daurat, amb lleugers tons verds, net i brillant. Aromes florals amb records a cítrics i fruites fresques. En boca és molt llarg, amb molt de cos i ben equilibrat.

I els robiols amb Dolç de Sa Vall 2018. Vins Miquel Gelabert. DO Mallorca Pla I Llevant.

Vi blanc jove dolç elaborat a partir de raïm sobremaduradas de moscatell de gra petit 60% i Moscatell d’Alexandria 40%.

Un moscatell color groc pallós, net i molt dens en copa. Amb una bona llàgrima, en nas és molt aromàtic, aromes florals i a fruites fresques i sobretot al raïm de la qual procedeix. En boca és fresc i alhora amb molt de cos, llarg al final i ben equilibrat.

Un bon frit de Pasqua ha d’anar sempre de la ma d’un vi negre de Mallorca | Producte Local

Aquí teniu un recull d’imatges per si algú necessita pistes.

Bones PCR i molts d’anys!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa