Balears Vadevi
‘Perfect pear’, el millor còctel fresc fet amb Oli de Mallorca

El restaurant i cocteleria Arlequín de Palma va ser l’escenari de la presentació de ‘Perfect Pear’, el còctel amb Oli de Mallorca que ha creat el bartender Fran Marcos i que va guanyar el concurs Còctel Oli de Mallorca en la seva edició d’enguany.

Amb una estructura similar al clàssic de la cocteleria White Lady, Perfect Pear és la proposta fresca i mediterrània del Fran Marcos que ha integrat un Oli d’Oliva Verge Extra de la varietat picual en un combinat de ginebra amb pera, cítrics i un bri de romaní que resulta en una beguda de tirada fàcil i refrescant, tal com han pogut comprovar els que s’acostaren al local a tastar-ho, entre els que no faltaren elaboradors de la denominació d’origen, representants de consells reguladors com la D.O Binissalem i D.O Pla i Llevant, i la IGP Vi de la Terra Mallorca a més de la presidenta del Govern de les Illes Balears i consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació en funcions, Mae de la Concha; el conseller insular Jaume Alzamora; la regidora d’Economia de l’Ajuntament de Palma, Guadalupe Melgarejo, entre altres.  

El creador del còctel va explicar els detalls de la preparació/DO Oli de Mallorca

L’encert de combinar l’oli amb altres productes de qualitat

El còctel es va maridar amb un suggeriment de la cuina del mateix restaurant, en forma de gelat d’OOVE i pera amb crumble d’avellana i ametlla, així com oliva de taula amb D.O.P Oliva de Mallorca i bessons d’Ametlla de Mallorca I.G.P.

Amb Perfect Pear, Fran Marcos s’uneix a la llista de destacats bartenders que des de fa ja deu anys han acceptat el repte de crear un còctel aprofitant les interessants qualitats pel que fa a aromes, sabor i textura que ofereixen els Olis d’Oliva Verge Extra Oli de Mallorca: Rafa Martín, Matías Iriarte, Salvador Esquinas, Alberto Pons, Gabriela Mijas, Cristian Balta, Andreu Genestar i Antoni Motoso.     

El guanyador del concurs amb la presidenta en funcions Mae de la Concha i el president de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol/DO Oli de Mallorca
Més notícies
Una vintena de professionals del sector de Mallorca i Menorca han fet aquest viatge formatiu a La Toscana | DO Oli de Mallorca
La Toscana es converteix en una aula per als olivicultors de les Balears
Una vintena de productors de Mallorca i de Menorca han anat a conèixer la comarca italiana per prendre exemple
El xef David Méndez, que guanyà l'edició de l'any passat, ha col·laborat amb la DO Oli de Mallorca en la presentació d'enguany/Cedida
La DO Oli de Mallorca prepara una nova edició d’Oleotapa 2023
El cuiner David Méndez, guanyador de la darrera edició, ha guiat una demostració amb tres propostes elaborades amb el verge extra de la denominació d'origen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa