Balears Vadevi
Petits cellers reconeix el restaurant Mare Nostrum a la Nit del Vi

Quina sort hi va haver amb el temps, ja que, tot i la fresca, no va ploure ni una gota a la Nit del Vi de l’Associació de Petits Cellers.

Era el temor dels cellers que miraven el cel d’un horabaixa tapat i gris esperant que la pluja respectàs la trobada. I així va ser, per sort en aquesta ocasió de la retrobada després de dos anys de pandèmia. Des del moment de l’obertura de portes, el públic va anar arribant i devers les vuit el pati de La Misericòrdia ja estava ple de goma gom: hi havia ganes de retrobar-se.

Els cellers participants en La Nit del Vi, abans d’obrir portes/Cedida

I en aquesta edició, els organitzadors han reconegut la tasca del restaurant ‘Mare Nostrum’ de Sa Pobla, que ha rebut el guardó en agraïment a la seva aposta pel producte local, amb una carta exclusivament de vins mallorquins.

El públic va respondre a la convocatòria de Petits Cellers, dos anys després de la darrera trobada/cedida

El públic que omplí el pati de La Misericòrdia es va trobar amb 260 referències dels 31 bodegues i petits productors de vi de les Illes  participants de la mostra que tenia un objectiu soldari, a més de donar a coneixer les darreres anyades. Es recaptaven fons per l’organització Hope Mallorca, que té cura de persones sense recursos a l’illa.

La consellera Mae de la Concha s’acostà a donar suport als cellers/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa