Balears Vadevi
Pla i Llevant nominada a millor denominació d’origen als Premis Verema 22

Els vins de Mallorca opten enguany a distintes distincions en la convocatòria de premis de Verema. Aquesta important organització dedicada al món del vi destaca per la difusió que en fa a través de la seva pàgina web i, també, mitjançant l’organització de fires a diverses ciutats com València, Madrid, Barcelona, Sevilla i altres. A remarcar la fira que realitza cada any a Palma que compte amb gran nombre d’assistents professionals i particulars.  Verema ha convocat un any més els seu premis per distingir el més destacat del sector del vi. Es concedeixen premis a disset categories diferents: millor sommelier; millor restaurant amb tractament del vi; millor vi: blanc, rosat, negre, generós, dolç; millor celler, millor projecte ecològic, entre d’altres categories.

Un trampolí per destacar en el mercat

Els premis s’atorguen per votació popular telemàtica i  hi poden  participar totes les persones que vulguin. Les votacions estan obertes fins el diumenge pròxim, 12 de febrer i es lliuraran durant la pròxima cita de verema a València, els dies 23 i 24 de febrer.  Aquest any està nominada per optar al premi de millor denominació d’origen de tota Espanya, el Pla i Llevant (Categoria 16) i, també, dins la categoria de millor vi blanc, ‘Nguany 2021 del celler Santa Caterina (Categoria 3). Qui vulgui votar ho pot fer a través d’aquest enllaç: https://es.surveymonkey.com/r/BRZXQQR. Vos convidam a votar els nominats d’aquest any per aconseguir un nou impuls per als vins fets a Mallorca.

Nguany blanc 2021

És el primer vi blanc d’assemblatge elaborat per Santa Catarina en el nou celler. Es tracta d’un vi de finca, on tot el raïm prové de la mateixa finca, Giró Ros 55% i Viognier 45%, de la verema de l’any 2021, després d’un procés de selecció molt rigorós del raïm i s¡elabora sota la Indicació Geográfica protegida Vi de la Terra Mallorca.

Verema manual seleccionada. Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada. Criança amb les seves lies fines durant 4 mesos en dipòsits d’acer inoxidable.
Grau alcohòlic: 14,5%

NOTA DE TAST

Fase Visual. De color groc pallós, amb reflexs verdosos, nítid i brillant.

Fase Olfactòria. En nas és fresc, molt expressiu amb aromes de fruita blanca d’os, com la poma la pera i aromes tropicals com la pinya o el préssec.

Fase Gustativa. Molt rodó, amb una acidesa integrada, i amb un post agrado de fruita madura com la pinya o el mango.
Suggeriments. Marida perfectament amb qualsevol tipus de peix, arrossos, mariscos, i carns blanques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa