Balears Vadevi
Es prepara una nova edició d'”Alaró cuina amb bolets”

Un any més, tornen les jornades gastronòmiques ‘Alaró cuina amb bolets’ que es desenvoluparan del 22 de novembre fins al 8 de desembre. Aquestes jornades començaren de forma intermitent el 2008, però el cert és que els darrers anys s’han consolidat i agafat força.

Durant aquestes setmanes els restaurants locals seguiran oferint els plats que tenen en carta i que tenen en els bolets els protagonistes, però també inclouran altres propostes que van des d’un berenar amb bolets a plats més elaborats. Els restaurants han inclòs aquest ingredient en diferents formats en les seves cartes bé en menú o en plats concrets. Alguns dels establiments tornen a fer alguns dels plats que ja han presentat altres anys, perquè els seus clients ho demanden i altres van renovant la carta.

Amb una peridocitat intermitent, aquesta iniciativa ja compte amb tradició a l’agenda alaronera/Som de Mallorca

Una aposta per la gastronomia local

El batle d’Alaró, Llorenç Perelló ha destacat que existeix ja un públic que espera aquestes jornades i que va creixent any rere any. A més explica que “es tracta d’una iniciativa promocional important per als restaurants perquè coincideix en un moment, abans de Nadal, en les quals aquestes jornades suposen un complement important de comensals en les taules ”.
Perelló ha indicat que “des de l’Ajuntament pretenem que aquestes jornades siguin també una excusa perquè la gent s’acosti fins a Alaró per a gaudir de tot el que podem oferir incloent un petit comerç proper, patrimoni o paisatge i evidentment la gastronomia”.
Els restaurants participants en aquesta edició són: Es Xiringo, Traffic, Can Punta, Bar Sa Plaça, Artiga, Terra Mar & Foc, Squash Alaró, Bar Gent Gran, Avinguda, Can Petit, El Trastero i Simons. També hi col·labora la cervesa local Forastera.
A la web municipal www.ajalaro.net es poden consultar totes les propostes que prepararan els bars i restaurants i els dies i horaris en el qual s’oferiran aquests plats.

Més notícies
Unes jornades gastronòmics amb els bolets com a protagonistes/Cedida
A partir d’avui ‘Alaró cuina amb bolets’
Des del 24 de novembre i fins al 10 de desembre fins a 12 restaurants locals serviran plats amb aquest producte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa