Balears Vadevi
Koldo Royo, premi ‘TikTok’ a millor figura pública pel seu canal de receptes

El seu crit de guerra és “lo vas a flipar!” i s’ha fet viral a la xarxa TikTok pels seus vídeos amb les seves receptes de cuina explicades amb el seu estil personalíssim i a velocitat de vertigen. Koldo Royo acumula prop d’un milió de seguidors a la xarxa i per això i per la seva manera de fer inconfusible ha estat reconegut amb el premi  For You 2022 de TikTok en la categoria de millor figura pública lifestyle. Ha recollit el guardó en una gala que ha tengut lloc a Madrid aquests dies en un moment que ha reconegut de gran emoció i envoltat de persones amb molt de talent, segons ell mateix ha declarat.

Aquests premis tenen com a objecte reconèixer als millors creadors de contingut de diferents categories a nivell nacional. En el compte de Koldo, que frega el milió de seguidors, trobem receptes elaborades, explicades de manera senzilla i adaptades al format ‘tiktoker’, en només un minut.

El xef a la gala dels premis Tik Tok envoltat d’altres guardonats/Cedida

Un xef en constant evolució que es reinventà a les xarxes socials

El cuiner Koldo Royo (Sant Sebastià, 1958) és un dels personatges del món de la gastronomia de Mallorca que ha assolit més popularitat. Aquest basc de Donostia que viu a Palma des de fa dècades pot bravejar d’haver estat el xef pioner a la televisió a les Illes Balears, on des dels anys 90 animava la gent a provar això de ficar-se a la cuina, sense pors i experimentar.Sempre partidari de passar una bona estona davant els fogons, ha publicat recentment les receptes fàcils i per qualsevol ocasió que li han reportat milers de seguidors a les xarxes socials. Va començar a la popular Tik-Tok i ja és per tot, des de l’Instagram a Twitter passant pel Facebook.

La resposta a aquesta manera de fer és molt senzilla: Koldo és un bon cuiner i un magnífic comunicador. “Visc la cuina. No visc si no puc comunicar-me amb les persones”, ha reconegut sempre que se li demana pel seu èxit. “Cuino i comparteixo, quasi bé no distingeixo una cosa de l’altra. Cada vegada m’agrada més que la meva cuina sigui com és ara la meva vida: senzilla, gustosa, clàssica, divertida, amb sorpresa i sempre viatgera”, afegeix el de Sant Sebastià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa