Balears Vadevi
Una Ruta del Llonguet d’èxit despatxa 4.500 panets diaris

El batle de Palma, Jose Hila, el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les illes Balears, Pep Magraner, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà i el director general de comerç, Miguel Carranza, han recorregut avui alguns dels establiments que han participat de la Ruta del Llonguet d’enguany, una iniciativa que un any més ha organitzat l’Associació de Forners i que ha despatxat una mitjana de 4.500 llonguets diaris. Des del passat 19 d’octubre i fins avui, els ciutadans han pogut gaudir, a prop d’una vintena de forns de Palma d’aquesta promoció especial, que s’ha repetit tots els dimecres i que permetia comprar-ne un panet diferent i una beguda per 3,75 euros.

El batle de Palma i el president de l’Associació de Forners i Pastissers han valorat positivament l’edició d’enguany/Ajuntament de Palma
El panet emblemàtic de Palma permet jugar amb la imaginació a l’hora de farcir-lo/Ajuntament de Palma

Des de l’Associació valoren molt positivament aquesta iniciativa, que ha esdevingut una activitat ja consolidada i que, a més, ha aconseguit el seu objectiu: fomentar el consum d’aquest panet típic de ciutat. I és que des de 2016 la producció de llonguets que es fan cada dia s’ha multiplicat per 20. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa