Balears Vadevi
Santa Catarina, seu de debats empresarials on hi presenta els seus primers vins

El celler Sant Catarina acaba d’inaugurar sala de conferències i tastos amb l’estrena d’una sèrie de sis jornades entre vinyes dedicades a debatre diversos temes de l’actualitat empresarial.

Organitzat per DSKonsulting, els mesos d’octubre i novembre hi tindran lloc ponències on s’hi analitzaran aspectes variats d’interès general als quals s’enfronten en els nostres dies les empreses: retenció del talent intern, innovació estratègica, implantació de marques corporatives, ajudes Next Generation, etc. Al llarg de dues hores s’enllaçarà el món empresarial amb el món del vi.

Els participants en aquestes jornades que es fan entre octubre i novembre poden conèixer els vins del celler/Cedida

D’una banda, i per espai d’una hora, el ponent desenvoluparà la seva exposició de manera interactiva amb l’auditori. En estar aquest limitat a 20 persones, el desenvolupament de les jornades es converteix pràcticament en un debat entre ponent-oïdors, permetent, d’una manera totalment espontània, desenvolupar un autèntic networking.

Després és el torn del celler Santa Catarina, quan s’explica com ha estat l’experiència del seu renaixement empresarial en un moment tan crític per al sector com el viscut durant el Covid i ofereix als assistents un tast dels seus primers vins, després de gairebé 20 anys sense elaborar vins propis.

L’objectiu de Santa Catarina és oferir els seus espais perquè, de diferents formes, es pugui conèixer el celler, entrar en el món i la cultura del vi. “Els cellers hem de fer un esforç de divulgació per a allunyar aquesta imatge “elitista” que es necessita ser expert o un entès per acostar-se als vi i tastar-lo. El vi ha estat i és una cosa popular, a l’abast de tots. Hem de posar tota la nostra dedicació per convertir els cellers en el temple on la gent acudeixi amb curiositat i interès a veure i a aprendre. A conèixer un món que, si fa dècades semblava marginal, avui ressorgeix amb potencia”, diu Andreu Negre, director de Santa Catarina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa