Balears Vadevi
Johnny Madge ofereix formació sobre oleoturisme a la Cooperativa de Sóller

La Cooperativa de Sóller ha acollit aquesta setmana una sessió formativa a càrrec de l’especialista en oleoturisme i jurat de concursos internacionals d’Oli d’Oliva Verge Extra, Johnny Madge, adreçada a elaboradors de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

En torn al tast d’OOVE elaborat a Mallorca, Madge va parlar sobre els canvis de tendència als concursos internacionals, on els darrers anys els OOVE amb amargs i picants de gran intensitat obtenien millors puntuacions sistemàticament en detriment d’altres de gran qualitat, però més moderats.

Es varen tastar fins a onze referències d’oli produït a Mallorca/Cedida

Els participants van tastar i analitzar fins a onze referències procedents de diferents zones de Mallorca, entre les quals s’incloïen monovarietals de les varietats emparades (arbequina, mallorquina i picual), també coupatges, amb els que el Madge va poder comprovar la diversitat de verges extra que empara la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

Més notícies
Una vintena de professionals del sector de Mallorca i Menorca han fet aquest viatge formatiu a La Toscana | DO Oli de Mallorca
La Toscana es converteix en una aula per als olivicultors de les Balears
Una vintena de productors de Mallorca i de Menorca han anat a conèixer la comarca italiana per prendre exemple
Els productors d'oli i oliva necessiten una radiografia del sector actualitzada per prendre decisions/Cedida
Productors d’oli i l’oliva demanen un estudi actualitzat sobre l’olivar
El sector, que continua en creixement, es veu afectat pels canvis en la climatologia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa