Balears Vadevi
El VII tast de dones del celler a Licors Moyà registra un ple absolut

Licors Moyà, destil·leria i distribuïdora del Llevant de Mallorca, ha acollit un any més una nova edició del Tast de Dones del celler, que ja va per la setena convocatòria. En aquest cas les dones convidades representen cellers de distintes contrades de l’illa: Isabel Alabern, enòloga de Son Puig, situat a Puigpunyent a la Serra de Tramuntana, Pilar Oliver, Propietària i Enòloga de Bodegues Miquel Oliver, de Petra al Pla de Mallorca, Xisca Armero, enòloga d’Armero i Adrover, de Felanitx, Verónica García, directora comercial Bodega Sa Cabana, de Binissalem i l’amfitriona, Bel Moyà, directora d’Elaboració de Licors Moyà.

Les instal·lacions de Licors Moyà plenes de gom a gom en la VII edició del Tast /Cedida

Totes elles dones d’èxit, emprenedores i influents en aquest món del vi, han estat les encarregades de “dirigir” el tast durant el qual han transmès aquesta passió que les du a fer feina cada dia aportant una a una les seves experiències i vivències en cadascun dels vins que presentaren al públic que es va reunir a les instal·lacions de Licors Moyà.

Bel Moyà, per part seva, va destacar l’equilibri entre la modernització i la tradició de més de 130 anys que estan duent a terme a l’empresa familiar i com a eix central la sostenibilitat i digitalització de Licors Moyà. A més, s’aprofità la trobada per presentar el nou vermut RUMBO blanc, el darrer producte de la casa.

El vermut Rumbo, un dels productes propis de la destil·leria Licors Moyà, que ara té dues versions: blanc i negre | cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa