Balears Vadevi
Sobrassada de Mallorca i ASCAIB col·laboren en promoció i formació

El Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca i l’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB) han signat un conveni per a col·laborar en la promoció de la Sobrassada de Mallorca mitjançant diverses línies d’actuació.

“La Sobrassada de Mallorca és senyal de la nostra identitat cultural, a més és economia i llocs de treball i més que mai ara, és necessari un suport conjunt cuina i matèria primera local de qualitat diferenciada”, diuen des del CR. En el decurs de l’acte el president Andreu Palou va recalcar que “aquestes sinergies són importants per a conjuminar esforços i apostar pels cuiners de Balears és essencial per a promoure la presència cada vegada major de la Sobrassada de Mallorca en les cuines i fomentar activitats de formació per als més joves”.

Per part seva, el president de ASCAIB José Cortés va parlar sobre la importància que té treballar amb matèria primera de qualitat i la formació en aquest sector i que la signatura d’aquest conveni, va dir, “és un pas més cap a la nostra aposta per treballar amb el producte local i la gastronomia balear. Per a treballar amb la Sobrassada de Mallorca”.

L’objectiu d’aquest conveni és fomentar la inclusió de Sobrassada de Mallorca en la cuina i impartir tallers en escoles de formació professional i escoles d’Hostaleria, per a l’aplicació de la Sobrassada de Mallorca en la gastronomia. Un altre dels punts importants és participar, ASCAIB juntament amb Sobrassada de Mallorca en esdeveniments , fires comercials etc… per a ajudar a donar visibilitat al producte de la IGP i per a fomentar el seu ús entre els futurs cuiners.

A la signatura van assistir el president del consell regulador, Andreu Palou, el seu vicepresident, Joan Frau i tot el Ple del consell regulador que aquest dia celebra reunió ordinària, juntament amb el president de ASCAIB, José Cortés i el vicepresident, Luis Aznar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa