Balears Vadevi
La solidaritat en forma de vi a Galmés i Ribot
La verema a Galmés i Ribot per elaborarun vi solidari
La verema a Galmés i Ribot per elaborarun vi solidari

!--akiadsense-->

Sonrisa Médica, que des de fa més de 25 anys es dedica a fer riure als nins hospitalitzats ha organitzat un any més, una vermea solidària al Celler Galmés i Ribot per elaborar un vi que també serà solidari: un Vi de Nassos.

Un grup de voluntaris de La Caixa han estat els encarregats enguany de collir el raïm de premsal blanc d’aquest celler de Santa Margalida a Mallorca que des de fa anys col·labora amb Somrisa Médica per fer aquest vi solidari.

La jornada va consistir no només amb la verema sinó que es va entrar el raïm al celler, es va encubar en dipòsits i aprofitant la visita dels voluntaris també esvaren fer remuntats i pitjats d’altres vins negres que estaven fermentant. Tot plegat completat amb un dinar dels tradicionals fideus de verema.

El premsal blanc, de vinya ecològic, s’ha macerat amb pells i d’elabora amb fermentació espontània i d’aquí en sortirà el Vi de Nassos que sortirà al mercat la primavera que ve. De moment es poden comprar botelles d’anyades anteriors a través del web de Sonrisa Média, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa