Balears Vadevi
Son Juliana recupera els maridatges de vi i òpera

No és novetat que Son Juliana, com altres cellers de Vi de la Terra Mallorca, ofereixin una vetllada musical acompanyada de vi, però sí és una mostra més de la recuperació dels bons costums, de la normalitat. Enguany la cita és aquest divendres 6 al celler de Santa Eugènia, de la mà de Mallorcòpera.

El cartell, com és habitual inclou peces de sarsuela i d’òpera referides al vi, moltes d’elles ben conegudes pel públic. “Sempre és un al·licient, explica Xisco Blanco, gerent de Mallorcòpera, oferir bona música acompanyada de vi: Una experiència més lúdica que gaudir la música a un teatre”.

Ja fa quatre anys que Mallorcòpera col·abora amb Vi de la Terra Mallorca en aquest tipus d’iniciatives enoculturals. Son Juliana valora molt aquest tipus d’experiència: ” A la situació privilegiada del celler, al bell mig de l’illa de Mallorca amb unes vistes magnífiques de la Serra de Tramuntana, diu Santos Cámara, responsable de vendes del celler, afegim l’immersió en el que és la bodega, el vi, acompanyat de música creant tot un món de sensacions, que van més enllà de cada un d’aquests elements”.

“Els vins de Son Juliana, diu Cámara, són l’expressió del nostre compromís amb la terra, a través del cultiu i de l’elaboració estrictament ecològics i sostenibles“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa