Balears Vadevi
Tapalma es presenta a Valladolid en el Concurs de Pinxos i Tapes

S’acosta una nova edició de la ruta de les tapes Tapalma, que enguany té un relleu especial. Sembla com si li haguessin reconegut la majoria d’edat, ja que ha estat presentada a la catedral de la cuina en miniatura: El Concurs nacional de pinxos i tapes de Valladolid. Enguany es bat el rècord de participació amb 46 restaurants.

“Bunyol fregit a Corea’ , guanyadora de TaPalma 2021. Creació de Tito Verger pel restaurant Rosa del Mar/Cedida

Comença el dia 21, al Palau de Congressos amb el Concurs de tapes i còctels. Quant als premis, el guanyador de cada categoria rebrà, a més d’un xec de Makro, un premi en metàl·lic: Tapa TaPalma 600€, tapa temàtica 500€ i còctel 500€.
També hi ha tres accèssits: a la millor tapa maridada amb cervesa Mahou, a la millor elaborada amb DO Oli de Mallorca i al millor còctel elaborat amb producte Antonio Nadal.

També el dia 21 tendrà lloc la III edició del Fòrum TaPalma per a Professionals, un punt de trobada amb conferències i taules rodones on els experts de la restauració i hostaleria debatran sobre el present i el futur del sector.

La Ruta per la Palma de les Tapes, imprescindible un any més

I després del 23 al 27, la Ruta gastronòmica a diferents zones de Ciutat. Entre les novetats, se presenta una nova eina: l’app ‘TaPalma 2022’, amb informació dels restaurants que participen en la ruta de tapes i còctels. També es duran a terme concerts per diferents punts de la ciutat amb l’objectiu de dinamitzar les vespres de la ruta TaPalma els dies 23, 24, 25 i 26 de novembre

El president del jurat de TaPalma, el xef Igor Rodríguez, ha agraït la confiança dipositada en la seva persona per a presidir un any més el jurat del concurs. A més, ha ressaltat, aquesta edició “serà la més important de totes gràcies a la presència de l’esdeveniment en el Nacional de Valladolid”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa