Balears Vadevi
TaPalma es presenta a Valladolid amb la sobrassada de Mallorca

Aquesta setmana, i coincidint amb el Concurs Nacional de Pinxos i Tapes Ciudad de Valladolid, s’ha presentat el que es considera la cita gastronòmica imprescindible de Mallorca. Parlam de la nova edició de TaPalma, que tendrà lloc a partir del pròxim dia 25 de novembre i fins a l’1 de desembre. Un esdeveniment gastronòmic que té la finalitat de dinamitzar la ciutat durant uns dies gràcies al sector de la restauració i posicionar Mallorca, i molt concretament la seva capital, com a punt neuràlgic de la gastronomia espanyola.

Així, la presentació de TaPalma Mallorca-2024 va tenir lloc després de la inauguració oficial del XX Concurs Nacional de Pinxos y Tapes Ciudad de Valladolid, i del VIII Campeonat Mundial de Tapes Ciudad de Valladolid 2024. A l’acte, hi han assistit el director general d’AgenciaCom, Antoni Martorell; el president del jurat de TaPalma, Igor Rodríguez; la directora tècnica de la IGP Sobrassada de Mallorca, Antònia Mª Torres, i el xef, José Cortés.

La delegació de Mallorca, durant l’acte de presentació, ha estat acompanyada del batle de Valladolid, Jesús Julio Carnero, i el director del Concurs Nacional de Pinxos i Tapes Ciudad de Valladolid, Luis Cepeda. Antoni Martorell, director general de AgenciaCom, ha destacat que “estem preparant el millor TaPalma de la història i en aquest relat també està ser presents en el Concurs Nacional de Pinxos i Tapes Ciudad de Valladolid, que és la catedral de les tapes a Espanya i aquí havíem d’estar”. 

La sobrassada de Mallorca com a targeta de presentació

“Hem vingut per a presentar aquesta edició amb la Sobrassada de Mallorca i també amb la idea de tancar acords amb les institucions de Valladolid i amb els promotors d’aquests esdeveniments perquè hi hagi major col·laboració entre TaPalma i el Concurs Nacional de Pinxos i Tapes Ciudad de Valladolid. És un gran pas per a TaPalma i esperem que doni fruits en pròximes edicions”.

Coca d’oli i farina de blat xeixa amb humus de sobrassada de Porc Negre de Mallorca i escabetxo de bolets/Jsoe Cortés

Aquesta nova edició, que reunirà els millors cuiners i bàrmans de l’illa, celebrarà el concurs de tapes i còctels el 25 de novembre en el Palau de Congressos de Palma, mentre que la ruta es durà a terme del 27 de novembre a l’1 de desembre per diferents zones de la ciutat.

Més notícies
La presentació de TaPalma va tenir lloc a la Sala de Plens de Cort/Ajuntament de Palma
S’acosta una nova edició de TaPalma
En aquesta edició, que es farà a partir del 27 de novembre, Cooperatives AgroAlimentàries figura com patrocinador
La gala de l'any passat amb tots els premiats del concurs de TaPalma/AgenciaCom
TaPalma triarà la millor tapa d’aquesta edició a la gran gala de dia 25
Tendrà lloc al Palau de Congressos i serà transmesa en directe per IB3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa