Balears Vadevi
Tast de producte local a Londres per promocionar la gastronomia mallorquina

El Consell de Mallorca ha anat a Londres, coincidint amb la World Travel Market, per fer promoció d’una oferta diversificadora del turisme de temporada. Ara es tracta, afirmen des del Consell Insular, de promoure activitats desestacionalitzadores com l’esport i la gastronomia. Així, la combinació d’esports i turisme és un dels elements diferenciadors de l’illa davant els principals mercats emissors.

Un total de 70 prescriptors de turisme al Regne Unit han participat en la presentació de Mallorca com a destinació esportiva que el Departament de Turisme del Consell ha organitzat amb motiu de la celebració de la fira internacional de turisme World Travel Market.

El Consell de Mallorca promocio l’esport i al gastronomia a Londres/CIM

Periodistes i representants del sector professional turístic del mercat britànic han pogut conèixer, de primera mà, les principals característiques i accions que han convertit Mallorca en una destinació líder a Europa pel que fa al producte esportiu.

Mallorca is sport ha suscitat un gran interès entre els assistents, que han estat rebuts per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. “Som una destinació ideal per gaudir durant tot l’any. Però no ens conformam amb això. Volem més. Volem liderar el turisme del futur. Un turisme sostenible i de qualitat que ens millori com a destí i també com a societat”, ha destacat la presidenta durant les seves paraules de benvinguda.

En acabar les intervencions, tots els assistents han pogut gaudir d’un vespre de networking, en el qual s’ha valorat especialment la possibilitat de comptar amb informació puntual sobre el producte esportiu.

Vins de Mallorca a l’acte promocional a Londres/CIM

Presència de la gastronomia mallorquina i dels vins de Mallorca

Cal destacar l’acollida excel·lent que aquesta presentació ha tingut entre els assistents, els quals, després de la roda d’intervencions, han pogut gaudir d’un tast de producte local, amb elaboracions tradicionals de la gastronomia de Mallorca, com ara la coca de trempó o la sobrassada amb mel.

Per organitzar aquesta trobada de feina, el Consell ha comptat amb la col·laboració d’empreses locals, els productes de les quals han estat presents a la sala: Oli de Mallorca, Sobrassada de Mallorca, Ametlla de Mallorca, Tap de cortí i Vi de la Terra. Així, els vins de Macià Batle, celler adscrit a Vi de la Terra Mallorca, varen ser també protagonistes d’una presentació i tast en el White House de Meliá, a Londres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa