El cap de setmana ha estat ple de cites enogastronòmiques que s’aprofiten del retorn de la normalitat, passades les restriccions de la pandèmia. Fires i festes i activitats han pogut beneficiar-se del bon temps i alguna d’elles ha iniciat el camí de la consolidació. És el cas del Tasta Lloseta, que amb dues edicions ha arribat per romandre.
Enguany a la trobada hi ha participat nou cellers de la contrada, que presentaren fins a 50 referències. El públic hi va respondre. Per un poble petit, com Lloseta, 300 persones és un bon resultat.

Un dels secrets d’aquesta exitosa iniciativa és l’oferta enogastronòmica, als vins dels cellers com Karretania, Vidal Serra, Bodega Nacra , Vinya Taujana, Jaume de Puntiró, Oloron, Son Campaner, Bodegas Bordoy i Sa Cabana, i havia una oferta variada de tapes als bars del poble: Can Bestard, bar Toni, Sa Coveta , Es Graull i Sa Trobada. I també música i concert en directe pels grups mallorquins: Llentia i aerosolsgastronomia.

Els organitzadors, a la vista del bon resultat de la proposta, ja preparen el cartell de Vins a Biniamar, una nova oportunitat de tastar els vins de la comarca. Serà dissabte, dia 7 de maig.