Balears Vadevi
Tasta Lloseta es consolida

El cap de setmana ha estat ple de cites enogastronòmiques que s’aprofiten del retorn de la normalitat, passades les restriccions de la pandèmia. Fires i festes i activitats han pogut beneficiar-se del bon temps i alguna d’elles ha iniciat el camí de la consolidació. És el cas del Tasta Lloseta, que amb dues edicions ha arribat per romandre.

Enguany a la trobada hi ha participat nou cellers de la contrada, que presentaren fins a 50 referències. El públic hi va respondre. Per un poble petit, com Lloseta, 300 persones és un bon resultat.

A les taules hi trobarem les novetats de cad aun dels cellers/Cedida

Un dels secrets d’aquesta exitosa iniciativa és l’oferta enogastronòmica, als vins dels cellers com Karretania, Vidal Serra, Bodega Nacra , Vinya Taujana, Jaume de Puntiró, Oloron, Son Campaner, Bodegas Bordoy i Sa Cabana, i havia una oferta variada de tapes als bars del poble: Can Bestard, bar Toni, Sa Coveta , Es Graull i Sa Trobada. I també música i concert en directe pels grups mallorquins: Llentia i aerosolsgastronomia.

Tapes, música i bon vi, una recpeta que no falla/Cedida

Els organitzadors, a la vista del bon resultat de la proposta, ja preparen el cartell de Vins a Biniamar, una nova oportunitat de tastar els vins de la comarca. Serà dissabte, dia 7 de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa