Balears Vadevi
Temple Sagrat, el millor còctel amb oli de Mallorca, té accent mexicà

El còctel guanyador de l’edició d’enguany del concurs de cocteleria organitzat per la DO Oli de Mallorca és una fusió dels sabors de Mallorca i Mèxic amb un combinat mediterrani i es diu Temple Sagrat. Els seus creadors són els coctelers Gabriela Mijas i Cristian Balta d’Agabar Cocktail Bar. Treballar amb un producte de qualitat tan lligat a la tradició i cultura de Mallorca com és l’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen, ha servit d’inspiració per na Gabriela i en Cristian per obtenir una fusió perfecta entre els sabors de la nostra illa i el Mèxic que tant admiren.

Temple Sagrat, fet a partir de la varietat picual de l’oli de Mallorca i licor d’agave/Cedida

Així, Temple Sagrat es presenta en forma de glop aperitiu saludable elaborat amb ingredients que parlen de la dieta mediterrània, tals com l’Oli de Mallorca i la tomàtiga, però també amb l’accent mexicà que aporten el tequila i l’alvocat

Per l’elaboració de Temple Sagrat, d’entre les varietats emparades sota la denominació d’origen, s’han inclinat per un monovarietal picual amb el que aconsegueixen aportar al conjunt de la beguda interessants notes picants i sedoses. 

Moment del brindis amb el combinat guanyador d’enguany/Cedida

Matisos que han pogut apreciar els assistents a la presentació, elaboradors i convidats, entre ells Mae de la Concha, consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació; Jaume Alzamora, conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; Aram Ortega, director general de Sobirania Alimentària; Fernando Fernández, director general d’Agricultura i Miquel Coll, president d’APAEMA. 

Després de tan sols sis mesos des de l’obertura d’Agabar Cocktail Bar per part de Gabriela Mijas i Cristian Balta i la seva proposta al voltant els destil·lats d’agave i cocteleria d’autor, els ha situat entre les cocteleries imprescindibles de Palma. 

Més notícies
Miquel Montoro en una imatge recent | Youtube
Miquel Montoro entra a la cuina i ensenya a fer oli picant
El pagès mallorquí comparteix alguns trucs per macerar l'oli d'oliva local
La DO Oli de Mallorca va treure el producte al carrer, amb bona resposta del públic/Cedida
Fira de l’Oli de Mallorca a Palma, aquesta vegada, sí
Una localització estratègica i la participació de l'Escola de Música i Danses de Mallorca varen ser capitals per l'èxit de públic d'aquesta segona edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa