Balears Vadevi
Téntol, el vi més solidari de Pere Seda

Téntol neix com un projecte solidari de la mà del celler mallorquí Pere Seda que ha creat aquest nou vi a benefici de Sonrisa Médica.

La idea va partir des de Pere Seda, ara ja fa uns mesos enrere. Tòfol Reus explica a Balears Vadevi que varen pensar que ara que ve Nadal és un bon moment per mirar pels altres, pels que no ho tenen bé. I la manera de col·laborar del celler és fer un vi especial. Un vi que només es trobarà aquestes setmanes per que se’n ha fet un tiratge curt. I la idea va agradar molt a Licors Moyà, que es va voler sumar a la iniciativa i ajudar amb la comercialització, la distribució i la logística.

El significat de Téntol és un parèntesi, un kit kat, en aquest cas referit a la malaltia. Per això es va triar aquest nom, perquè reflectís un missatge alegre, divertit, un joc.

Un vi per quedar bé aquest Nadal i per col·laborar amb una bona causa/Pere Seda

Tèntol és un vi negre, cupatge de merlot, ull de llebre i callet entre altres varietats de l’any 2018 amb un pas per barrica. Així s’aconsegueix que aquest vi d’esperit jove agafi cos, convertint-lo en un vi negre fàcil de beure i amb una relació qualitat preu molt competitiva. Una manera, aquesta de facilitar que tot aquell que vulgui es pugui afegir en aquest esforç en benefici de Sonrisa Médica.

Se n’han fet 3.800 ampolles numerades, per aquest projecte. I l’etiqueta, creació de la dissenyadora gràfica i il·lustradora Sònia Santandreu, reflecteix a la perfecció el moment feliç que significa Téntol, una clucada d’ull als jocs infantils i a la diversió.

Per cert que el jugador mallorquí de futbol Sergi Darder, que milita a les files de l’Espanyol de primera divisió i és amic de la casa de Pere Seda, ha acceptat apadrinar aquest projecte solidari. Així, Téntol neix amb un reconegut padrí d’honor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa