Balears Vadevi
Tianna Negre recolza la investigació contra el càncer a través de la música

“Des de fa uns anys, concretament des del 2019, organitzam a Celler Tianna Negre esdeveniments, concerts i activitats solidàries per recaptar doblers per a la investigació contra el càncer de mama; per això, he tingut el plaer de poder visitar el centre d’investigació Idisba a l’Hospital Son Espases, on les pròpies investigadores m’han explicat els dos projectes en curs sobre la investigació del càncer de mama als quals hem anat fent les aportacions aquests anys”.

Són paraules de Xisca Morey, gerent del celler familiar de Binissalem. Arquitecta de formació i de professió, Xisca s’ha afegit a la gestió del celler des d’on aporta una acció tècnica i humana alhora.

Amb aquesta línia, Xisca és l’alma mater d’aquesta iniciativa solidària. Col·laborar en el finançament d’aquesta recerca, que s’articula en dues línies d’investigació adreçades a saber-ne més sobre càncer cerebral derivat del càncer de mama i el càncer de mama i embaràs, és el que motiva l’organització de concerts solidaris a l’estiu. El calendari ja s’ha posat en marxa però encara en queden tres per apuntar-s’hi. L’objectiu, recaptar fons per estalonar aquesta investigació.

Els concerts benèfics al celler de Tianna Negre són ja un clàssic de l’estiu de Mallorca/Cedida

El primer és el proper dijous 30 de juny a les 19:30. És el tercer del cicle de concerts benèfics que s’enmarquen en el programa del “Festival Internacional de Música de Deià” i el protagonitzarà Ensemble de Tangos “La Quarantena”. Interpretaran obres de Astor Piazzolla entre altres.

El dia 15 de juliol el concert serà del mallorqui Jaume Anglada que interpretarà el seu repertori d’èxits en un concert acústic i intim de guitarra i veu.

I el dia 11 d’agost tancarà el cicle un concert de Jazz en directe. Enric Pastor & Co hi posarà el punt final. Enric Pastor compagina la seva labor com a professor de violí en el Conservatori de Mallorca amb els seus propis projectes musicals. Les seves composicions reflecteixen elements de la música clàssica, les músiques del món, la música minimalista, el pop i el rock. El seu segon treball “Moments” editat en 2021 té el Premi Enderrock 2021 de la música Balear al millor disc de Jazz per votació popula i marca el camí cap a un estil propi i un quartet ja consolidat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa