Balears Vadevi
Torna el concurs de glosat sobre la vinya i el vi de Jaume de Puntiró

Ja som de ple en el mes de maig i queden just dues setmanes per aquells que es vulguin presentar al concurs de glosat d’enguany a Jaume de Puntiró amb el tema “Elogi de la vinya i del vi.” Les bases ja estan publicades.

Cal recordar que cada concursant podrà presentar fins a dues obres que hauran de ser treballs originals i en llengua catalana, amb un mínim de 20 versos i un màxim de 50. Els treballs seran presentats de forma anònima i per correu electrònic. El termini de presentació acaba dia 31 de maig i cal recordar que aquest tipus de repte té molts de seguidors, cada dia més, a Mallorca.

El jurat que decidirà els guardons estarà format per dos representants de Glosadors de Mallorca i dos de Jaume de Puntiró.

Pau Riera “Descalç” se’n va dur el primer premi en l’edició de l’any passat/Cedida 


Aquest concurs, que ja ha quedat institucionalitzat en el calendari festiu santamarier, ens convoca a presenciar la competició i el lliurament dels premis al Celler Jaume Puntiró dia 17 de juny, a les vuit del capvespre. Els concursants llegiran els seus treballs davant el públic i, a més, tots els concursants que ho desitgin podran participar d’un petit combat de glosa improvisada. El públic elegirà un dels glosadors que hi participin; que tendrà un premi d’un lot de 6 botelles de vins de Jaume de Puntiró.

Un lot de botelles del celler Jaume de Puntiró serà el premi al millor glosador del concurs/Cedida


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa