Balears Vadevi
Torna el Tasta Lloseta amb vins, ruta de tapes i música

La plaça Espanya de Lloseta acollirà aquest dissabte una nova edició de l’esdeveniment ‘Tasta Lloseta’ que mesclarà tasts de vins, música i una ruta de tapes. Aquest esdeveniment forma part de la iniciativa que du a terme l’Àrea de Comerç local per donar suport al sector de la restauració i del comerç local.

‘Tasta Lloseta’ es durà a terme en horari d’horabaixa, de 16:00h a 22:30 hores i hi participaran un total de nou bodegues diferents de diferents zones de Mallorca: Oloron, Vidal Serra, Kerratania, Vinya Taujana, Son Campaner , Bodegas Bordoy, Jaume de Puntiró, Bogeda Nacra i Bodega Sa Cabana.

L’entrada, que té un preu de 20 euros, inclou una copa serigrafiada, cinc tasts de vins, descompte de 5€ en la compra de vi i 6€ per consumir a la Nit de Tapes. Les entrades es poden adquirir ja per avançat en aquest enllaç.

Al llarg de l’horabaixa se succeiran diferents concerts acústics al mateix recinte de Sa Plaça. L’accés al recinte será regulat i limitat. Aquesta és la segona edició de l’esdeveniment Tasta Lloseta, després de la primera i exitosa que es va dur a terme el passat mes de desembre. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa