Solodevino, distribuidor de vins especialitzat en vins ecològics i naturals, organitza per segon any consecutiu la fira/degustació del seu catàleg amb l’esdeveniment La Vinívora. La jornada es desenvoluparà al restaurant Andana de Palma (Grupo de Castro) el dilluns dia 28 d’abril de 2025, entre les 11h00 i les 19h30. L’objectiu és presentar els nous vins que les bodegues i els cellers proposen, noves anyades i novetats dins el catàleg, al públic general però més específicament als clients de la distribuïdora així com als diferents actors del sector.
Prèviament, el dia 14 d’abril es va fer al restaurant L’Ànima de Palma una trobada de presentació oficial de l’esdeveniment. Hi participaren 4 cellers de Mallorca i Catalunya que realitzaran un tast informal d’alguns dels seus vins, en presència d’amics, clients i premsa.

Contacte directe amb els elaboradors
Durant la celebració de la Vinívora el 28 d’abril els assistents podran tastar els vins conjuntament amb els elaboradors, demanar totes les preguntes tècniques o anècdotes que tinguin dins el cap així com compartir-ho tot junt amb altres professionals del sector.
La mostra comptarà amb la presència de 25 cellers o viticultors/elaboradors de vi de Mallorca, de la Península així com de França. També hi haurà un elaborador de cervesa, un de kombutxa feta a Mallorca i també una marca mallorquina de limoncello i taroncello ecològics de Sóller.
A l’arribada a l’establiment, el client rebrà una copa amb la qual podrà accedir lliurement al tast de tots els productes disponibles als 28 estants/taules. L’entrada és gratuïta pels clients de Solodevino així com per a altres professionals acreditats, i el públic general podrà accedir al tast previ pagament de 20€ a l’entrada o a través de la web www.solodevino.com
A les 19h30 s’acaba la degustació però continua l’esdeveniment amb un sopar comunitari dins el restaurant. Es poden reservar les places per 65€ a la mateixa web, i aquest sopar consisteix en uns aperitius a la terrassa de 19h30 a 20h15, per després passar a l’interior on una gran taula ens acollirà per uns entrants i plat principal fins a les 23h00. El vi està inclòs dins el preu i constarà d’una selecció dels millors vins aportats pels cellers participants.