Balears Vadevi
Tornen els cursos de tast de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca

Després de dos anys d’aturada per les causes de tothom conegudes arriba la represa de les activitats de difusió del món del vi. Una d’elles, que sempre ha comptat amb molta acceptació, ha estat els cursos de divulgació del vi organitzats per la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca.

El primer que s’ha organitzat per aquesta nova etapa es un inici al tast de vi bàsic. En aquests dos dies d’activitat es revisaran conceptes com: Què és el vi? Quina és la seva composició? De la vinya al vi. Tipus de vi i com s’elaboren. Conceptes de fermentació i criança. Paper de les botes de roure. Tast del vi: color, aroma, gust i retrogust.

En el curs es tastaran un total de 12 vins: blancs, rosats, negres i un escumós, elaborats per diversos cellers de la DO Pla i Llevant i VT Mallorca.

La persona que dirigirà aquest curs és Pilar Oliver, enòloga i propietària de la bodega Miquel Oliver de Petra, persona de reconegut prestigi dins el món de la vitivinicultura.

El curs es realitzarà a la sala d’actes de La Misericòrdia, entrada per Via Roma, els dies 16 i 17 de novembre a partir de les 19h. La durada sol ser d’una hora i mitja, encara que pot ser un poc variable. El preu de la inscripció és de 30 euros abonables a l’inici de l’activitat. El nombre places està limitada a 36 amb l’objectiu de complir les recomanacions de les autoritats sanitàries. Inscripció prèvia obligatòria al correu [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa