Balears Vadevi
Trenta cellers responen a la crida del ‘XXII Tast de Vins’ de Licors Moyà

Licors Moyà ha celebrat aquest dissabte el XXII Tast de Vins, un esdeveniment que organitza la distribuïdora en del marc dels actes de la Fira d’Arta.

Més de 30 cellers de Mallorca, pertanyents a les DO Pla i Llevant i Binissalem i IGP Vi de la Terra Mallorca, així com el Celler del Montsec, de la regió de vins DO Costers del Segre, que va ser el celler convidat en aquesta edició.

Més de mil persones s’auntaren a l’esdeveniment /Cedida

Al pati de Licors Moyà es pogueren tastar tots els seus licors tradicionals així com la presentació de les noves incorporacions a la família de licors com Riu d’Herbes, Pal reposat en bota, Vermut Rumbo, i la presentació del nou Rumbo blanc.

S’hi va fer una mostra de les varietats de raïm amb les quals es fan els vins de Mallorca/Cedida

Més d’un miler de persones per gaudir del tast, de la gastronomia i de la música en directe. Per això, poc després i a través de les xarxes socials, Licors Moyà i en nom seu la família de la distribuïdora, agraïen la bona resposta que hi ha haver a la convidada: “Ahir va ser un dia molt especial on poguérem gaudir d’una festa que enyoràvem, el Moyà Tast“, afirmaven fent un recull de les millors imatges de l’esdeveniment.

La família amfitriona al complet: Joan Moya, Coloma Fullana, Margalida Caballero, Bel Moyà, Biel Moyà, Sebastià Moyà, Joan Moyà, Margalida Canet, Bárbara Servera/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa