Balears Vadevi
Treurer fa una bona collita de guardons internacionals

Els olis de qualitat fets a Mallorca ja surten sense complexos a les competicions internacionals i aquí ens agrada reflectir-ho. Avui toca parlar dels olis Treurer, d’Algaida, que ha fet una bona collita amb els olis de la campanya de 2023. Repeteix guardons en la Guia Iber Oleum i al concurs de Nova York i els obté per primera vegada a Los Angeles i a EVOOLEUM. Anem a pams.

Per segon any consecutiu, Treurer s’alça amb el primer lloc a la Guia Iberoleum en la categoria de Fruitats Mitjans amb 96,2 punts. La Guia Iber Oleum es caracteritza per l’alt nivell de professionalitat del seu panell de tast, integrat pels més prestigiosos experts d’Espanya en el món del AOVE i que compta en les seves files amb investigadors, caps de diferents panells de tast oficials, representants de diferents DOP i experts tastadors italians. A més, la Guia Iberoleum és un referent tant en l’àmbit nacional, com a internacional a l’hora de valorar el gran esforç que duen a terme algunes tafones que treballen amb alts estàndards de la qualitat, donant difusió al resultat d’aquest treball.

Els olis de la família Miralles estan inscrits en la DO Oli de Mallorca/TREURER

Obrint camí en el mercat americà

També, per segon any consecutiu, Treurer ha obtingut una medalla d’or al concurs NYIOOC World Olive Oil Competition. El NYIOOC és un concurs de gran prestigi internacional, integrat per un jurat procedent de diferents països i que es caracteritza per la seva neutralitat en relació amb l’origen dels olis que es presenten.
Obtenir un reconeixement en aquest concurs és una de les vies imprescindibles per a donar-se a conèixer tant en l’àmbit del continent americà, com en altres mercats que prenen com a model el que allà succeeix.
Paral·lelament i per primer any, Treurer obté una medalla d’or a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition. Aquest concurs té una gran importància als Estats Units i representa un dels concursos amb més prestigi en l’àmbit internacional. Aquest certamen és un dels més antics, i es caracteritza per la seva serietat i el seu ferm
compromís a difondre la cultura de l’oli d’oliva verge extra entre el públic en general, la qual cosa li ha portat al llarg dels anys a obtenir el prestigi que li defineix.

Miquel Miralles reconeix el resultat de la inversió feta i de la motiviació del seu equip/Treurer

Finalment i també per primera vegada, la Guia EVOOLEUM situa a Treurer en el TOP100 dels AOVE mundials amb 91 punts, obtenint el segon lloc en la varietat arbequina.
Des de la seva creació en 1994, la Guia EVOOLEUM s’ha configurat com un important agent en la divulgació i promoció del AOVE i tot el que li envolta, sent així que són més d’un miler, de 12 països diferents, els olis que es presenten amb l’objectiu de ser reconeguts per aquesta prestigiosa guia.
Miguel Miralles, propietari i actual gerent de Treuer, va apostar des de l’inici de la seva plena incorporació al projecte fa ara tres anys, per culminar el treball iniciat per son pare d’elaborar un oli d’oliva verge extra premium, apostant per la inversió en una tafona d’alta tecnologia, la formació continuada i el desenvolupament i especial cura dels arbres per a poder obtenir un fruit de primera qualitat. L’empresa s’ha compromès també amb la sostenibilitat i l’economia circular, la qual cosa ha permès a Treurer obtenir el certificat de Producció Integrada.
Miguel Miralles destaca també la importància del seu equip especialment motivat i implicat i que considera part actora principal en l’obtenció de tots aquests guardons.

Més notícies
La nova tafona d'Oli Treurer està ja donant el millor producte, reconegut internacionalment | Foto: Treurer
L’Oli de Treurer torna de Nova York i Tòquio carregat de medalles d’or
L'adquisició d'una nova tafona ha permès l'elaboració d'un oli d'oliva verge extra premium, que ha obtingut el reconeixement internacional
Joan Miralles, fundador de Treurer, Juan Carrasco, director de Residus, Aurora Ribot, consellera de Medi Ambient i Sostenibilitat i Miquel Miralles, gerent de Treurer/CIM
Treurer assaja un nou sistema d’aprofitament de la pinyolada
Amb l'ajuda del Consell de Mallorca transforma aquest residu en adob per enriquir la terra de l'olivar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa