Balears Vadevi
Treurer és el millor Oli d’Oliva Verge Extra, segons IberOleum

L’AOVE de Treurer ha rebut la puntuació més alta amb 96,80 punts en la categoria de millors AOVEs Mitjans a la darrera edició d’Iber Oleum que s’ha celebrat aquests dies a Sevilla. En aquesta vuitena edició, els tastadors de la Guia varen analitzar més de 200 AOVEs de les diferents DO repartides per tota la geografia espanyola.

Aquesta Guia compta amb un Panell de Tast de prestigi, amb tretze tastadors amb reconeixement nacional i internacional, i que tots ells ocupen llocs destacats en el món d’AOVE en àrees com la recerca, la docència, la difusió de la cultura de l’oli d’oliva, sent alguns d’ells jurat de prestigiosos concursos tant nacionals com internacionals Iber Oleum va sorgir amb l’objectiu de fer valdre un dels productes estrella i amb llarga tradició a Espanya com és l’Oli d’Oliva Verge Extra.

Actualment, aquesta Guia reuneix en una sola publicació als millors AOVEs d’Espanya, on són classificats anualment segons la seva qualitat i propietats, i s’ha convertit en un referent per als diferents agents en el món del AOVE, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Un premi que dona sentit a la nova etapa

Aquest guardó és un reconeixement a la feina que s’ha fet en els darrers temps. Amb el relleu generacional que va tenir lloc l’any passat a Treurer en posar-se al capdavant del negoci Miquel Miralles, es va decidir fer la inversió en la instal·lació d’una tafona d’avançada tecnologia, la qual cosa va suposar el pas definitiu de Treurer per a poder tenir un control absolut en l’elaboració de l’oli, des de l’arbre fins a l’envasament final.

Per a Treurer aquest premi suposa un reconeixement a l’esforç que dur realitzant des del seu naixement, amb l’objectiu d’elaborar un Oli d’Oliva Verge Extra de la màxima qualitat i ésser un
referent de l’Oli d’Oliva Verge Extra no sols a Mallorca, sinó també a Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa