Balears Vadevi
Una cervesa contra la violència masclista

En la commemoració del Dia contra la Violència contra les Dones donem visibilitat a una iniciativa dels alumnes del grau mitjà d’FP Olis i Vins de l’IES Binissalem que han tirat creativitat per fer etiquetes noves per la cervesa artesana que fan, dins el seu pla d’estudis.

Han creat aquestes imatges que, en paraules seves, volen “reivindicar el 25N Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones“. En aquest sentit, l’alumnat que cursa els estudis del segon curs ha dissenyat diverses consignes per fer d’etiqueta a les nostres cerveses, perseguint una bona idea per una bona causa.

Aurora Picornell i un crit de Prou!, imatges de la reivindicació del 25 N/Cedida
També es recorda “Les 13 roses” represaliades pels feixistes a la Guerr Civil, a les etiquetes reivindicatives/Cedida
Els alumnes de l’IES Binissalem han retut també homenatge a les bruixes víctimes de l’intolerancia religiosa/Cedida
Aquesta etiqueta recull un dels clams més populars de la lluita feminista, darrerament/cedida

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Olis d’Oliva i Vins

Els estudis del Cicle Formatiu de Grau Mitjà “Olis d’Oliva i Vins” s’imparteixen al centre des del curs 2019-2020 i permeten formar-se per obtenir la titulació de Tècnic en Olis d’Oliva i Vins de grau mitjà. És una formació relativament nova, però es va fent un forat a l’oferta i sobretot, professionalitzant uns perfils que el sector demanda.

Fins ara, els alumnes ja han elaborat vi, extret oli de diferents varietats i fetes cerveses de diferents tipus. A més a més, fa poc han fet el salt a les xarxes socials -han creat un Google sites i un perfil a Instagram– per compartir el dia a dia de les diverses activitats que fan al cicle.

Una de les pràctiques ha estat formar part de les colles de verema a la vinya/IES Binissalem

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa