Balears Vadevi
Velovioli, la nova marca de Can Axartell
Velomar és una nova línia de vins de Can Axartell

!--akiadsense-->

Can Axartell presenta aquest estiu una nova marca, Velevioli, amb tres referències: Velomar Blanc, rosat i negre. Estan elaborats amb raïms de les vinyes ecològiques de la Finca Can Axartell, de Pollença, seguint els principis bàsics de mètodes ecològics i sostenibles en línia amb la resta de producció d’aquest celler.

Es tracta d’uns vins de caràcter juvenil, mediterrani i fruital, lleugers, elegants i d’acidesa equilibrada. Vins dissenyats per a tots els consumidors, des dels acabats d’iniciar en el món del vi com els “winelovers” més exigents; vins per gaudir i compartir. L’ús de varietats locals com manto negro, callet o premsal blanc aporten autenticitat i són equilibrades amb altres de mediterrànies i internacionals com moscatell o sirà.

La imatge i nom dels vins, Velomar, ens traslladen a èpoques passades i evoquen els moments de joia i alegria tan lligats a aquesta embarcació d’esbarjo marítim, de locomoció sostenible i atemporal, utilitzat com a joguina durant la infància mallorquina, així com situacions familiars o moments romàntics viscuts a les platges de l’illa, quan encara ningú fugia de la massificació.

Les etiquetes dels nous vins Velomar de Can Axartell

!--akiadsense-->

Les il·lustracions de les etiquetes han estat encarregades a l’artista mallorquina Margalida Vinyes, reconeguda pels seus treballs en favor de la igualtat i la sostenibilitat: “Aquestes etiquetes, diu Vinyes, les vaig il·lustrar just abans del confinament. Volia recrear una Mallorca encara no ferida per la balearització, platges poc saturades i un entorn natural verge”. “L’aturada de la pandèmia”, reflexiona l’artista, “ha beneficiat la natura i aquests mesos hem vist la seva capacitat de recuperació i imatges inimaginables fa dos dies. Urgeix un canvi estructural i de consciència si volem continuar gaudint del paradís”.

Hem parlat amb el responsable del departament de negoci i relacions amb el client del celler, Agustí Mascaró sobre la distribució. Explica que els vins Velomar estan destinats a venda exclusiva a supermercats, tendes d’alimentació i botigues especialitzades.

Es tracta d’un producte que tendrà, amb tota seguretat, una bona acollida en el mercat: La imatge és impecable i el moment del llançament el més idoni, que n’esperau? Podria ser “el vi de l’estiu”?

Esperam que la gent disfruti del vi amb la mateixa passió que nosaltres l’hem produït. En aquests moments tant complicats hem volgut llançar aquesta lineal de vins amb frescor, senzillesa i elegància, destinats a tots els públics tant per estil com econòmicament, fugint de les complexitats i de l’esnobisme que a vegades envolta el món del vi, volem que siguin uns vins per disfrutar i sobretot per compartir, que transmeten mallorquinitat i que ens transportin als bons moments viscuts als racons meravellosos que ens ofereix aquesta terra. Sobretot que amb aquests vins poguem tornar a gaudir de moments en companyia, necessitam socialitzar i a més ho podem fer disfrutant d’un producte de qualitat, ecològic. sostenible, respectuós i de proximitat.

Quina relació té aquest producte nou amb la resta de vins de Can Axartell? A que respon?

Velomar com a producte vinculat a Can Axartell sempre seguirà els paràmetres bàsics del celler on la consciència social, l’ecologia, la sostenibilitat i el respecte màxim tant per el producte final com per el consumidor són innegociables. Aquí cercam manco complexitat i una connexió directe amb el consumidor, volem que la gent s’ho passi bé i fugir dels tòpics que injustament envolten els vins de Mallorca. Amb Velomar volem fer una passa més per a que els vins mallorquins tenguin una acceptació major entre els consumidors, que puguin arribar un públic més ampli i que cada vegada més a la nostra gent li fugi la por de consumir els vins de les Illes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa