El Veritas Dolç 2019 de la bodega José L. Ferrer ha estat reconegut com un dels millors del món al certamen de Muscats du Monde que s’ha fet aquest mes de setembre a Occitània. El Veritas Dolç 2019 ha obtingut una medalla d’or que ha duit una gran alegria al celler de Binissalem.

La direcció del celler comparteix la seva satisfacció: “T’escric molt content per a anunciar-vos que després d’aquest any dur per a tots, hem recollit el fruit del nostre treball amb un altre gran reconeixement internacional cap a un dels nostres vins. El Veritas Dolç 2019, un vi dolç que fa més de 10 anys que elabora el celler i un dels més premiats, ha obtingut una medalla d’or del certamen Moscats du Monde 2021.

El celler de Binissalem està d’enhorabona, amb aquest guardó/Cedida

Des de Balears Vadevi només podem donar l’enhorabona al celler i a tots els qui han fet possible aquest èxit.

Veritas Dolç, premiat amb medalla d’or en un concurs internacional | cedida

FITXA TÈCNICA del vi:

  • DO: Denominació d’Origen Binissalem, Mallorca
  • VARIETATS: Moscatell de Gra Petit
  • ELABORACIÓ: El procés d’elaboració comença amb la verema manual amb caixes a primera hora del matí un dels últims dies d’Agost, quan el raïm entra en un procés de pasificación i la concentració de sucres és superior. Posteriorment es manté refrigerades a 0 °C. Es duu a terme una maceració pel·licular en fred per a potenciar l’extracció d’aromes. Obtenció del most a baixa pressió mitjançant premsatge pneumàtic. Fermentació a temperatura controlada a uns 12 °C en dipòsits d’acer inoxidable. Aturada de la fermentació a 0 °C.
  • NOTES DE TAST (segons el celler): Groc pallós amb reflexos verds, brillant, llàgrima persistent. Predominen les notes florals, roses, gerani, flor de taronger, aromes de mel, juntament amb lleugeres aromes de fruites madures; dolç, fresc, fruit d’una acidesa equilibrada, pas de boca intens, deixant aquestes sensacions afruitades, meloses. Persistència gustativa llarga.
  • SERVEI I MARIDATGE: Es recomana servir entre 4 i 6 °C; i per acompanyar formatges frescos, foies, patés i qualsevol tipus de dolç.

Nou comentari