Balears Vadevi
El vi i la cervesa artesana, agermanats pels foguerons de Sant Antoni

Hem deixat enrere Sant Antoni i ens ha deixat imatges plenes de plasticitat i de força. Els foguerons, les torrades, els balls de Sant Antoni i el Dimoni i de la bauxa que acompanya la festa. Els vinaters, i el conjunt dels amants del vi, no han quedat al marge de la celebració. És costum que els membres de la Confraria dels Tastavins de Manacor convidi al seu fogueró en el Molí de Can Roca. Enguany també n’han fet un ben gros al molí de Brusca Brew Up, també a Manacor.

El públic respon sempre a la convidada de la Confraria dels Tastavins de Manacor al Celler de Can Roca/Cedida
El president de la Confraria, el cellerer Miquel Gelabert, al fons de la imatge, no falta mai al fogueró del Molí de Can Roca/Cedida
El producte de les matances del mes passat és protagonista a la torrada en el fogueró dels Tastavins de Manacor/Cedida
El molí fariner que és la seu de Brusca Brew Up va comptar amb fogueró propi/Cedida
Els dimonis passaren pel fogueró de Brusca Brew Up a fer un ball la Revetla de Sant Antoni/Cedida

I llavors volem destacar les iniciatives santantonieres com les de l’IES Binissalem que ha fet un vi al qual li ha posat etiquetes aposta per la festa i també una cervesa artesana amb els motius santantoniers.

Els alumnes de FP de l’IES Binissalem han aprofitat per fer un vi amb etiqueta conmemorativa/Cedida
Enguany els alumnes de FP de Vins i Olis de l’IES Binissalem s’han llançat a fer cervesa artesana i ho han celebrat amb aquesta etiqueta festera/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa