Balears Vadevi
Vi de la Terra Mallorca homenatja Toni Bennàssar, el seu primer president

El Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca ha volgut retre un emotiu homenatge a Antoni Bennàssar, que ha estat el president de l’IGP durant els darrers 4 anys, des del seu naixement. Bennàssar ha “pilotat” els primers anys de vida d’aquesta marca de qualitat imprimint el seu segell , el d’un home feiner i ple d’inquietuds.

No han estat anys fàcils per que mai no ho són quan un projecte d’aquesta envergadura arranca, però amb la seva dedicació ha sabut contribuir a situar els vins de VTM en el panorama de la producció vitivinicultora de Mallorca. Així li reconeixien ahir els presents al dinar que es va fer al Santuari de Cura i en el qual varen ser presents la majoria de membres del Consell Regulador i altres viticultors i elaboradors associats.

Bennàssar en un moment de la seva intervenció/VTM

En les seves paraules d’agraïment, Bennàssar va voler dedicar un record als “pioners” de la recuperació del vi de qualitat de Mallorca, alguns d’ells asseguts a la taula d’aquesta acte, tot posant en valor la seva tasca. A més va llançar un missatge de comiat pels que continuaran la seva labor: Va encoratjar els presents a seguir fent “un vi de qualitat i amb personalitat i que se conegui que és un vi de Mallorca, va dir, per aconseguir l’objectiu de fer un vi de prestigi“.

L’acte va comptar amb l’assistència de bona part del Consel Regulador i membres de l’IGP/VTM

Durant l’acte, Bernat Bauzà, en nom de tots els presents, va obsequiar Toni Bennàssar amb una botella de vi de format Jeroboam (doble magnum) perquè la pugui gaudir en bona companyia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa