Balears Vadevi
‘Vi del 20’, les noves anyades del Pla i Llevant enguany es presenten en línia

Era una de les tradicions que es mantenía fidel al calendari d’any en any. Era la cita obligada de tots aquells que van seguint el que fan els cellers de la DO Pla i Llevant: sabien que per aquesta época rebien la convidada per presentar els vins de l’anyada.

Cada any la DO Pla i Llevant organitzava una gran presentació a l’Hotel GPRO Valparaíso, on es presentaven totes les bodegues que formen part de la gran família de Pla i Llevant on podíem trobar tots els vins que elaboren aquestes bodegues, la nova anyada i novetats que havien realitzat els bodeguers “, ens recorda el president de la DO Pla i Llevant Antoni Bennàssar. Era la posada de llarg dels vins de la comarca, una cerimònia a la vegada solemne, a la vegada entrenyable que donava la benvinguda als vins nous. Així han “nascut” els darrers anys per als seus seguidors els productes del Pla i Llevant, al Valparaiso i agombolats pels seus seguidors i l’allau de curiosos que s’acostaven per conèixer-los

“Com ara toca ésser responsables, en el temps que estam, com que no podem fer un acte amb públic presencial, vàrem decidir ser presents però d’una manera diferent”, continua Bennàssar.

Així ha nascut Vi del Vint. “És una iniciativa que a través de les nostres xarxes socials, la nostra web i les xarxes socials de les diferents bodegues que estan inscrites a la DO, us donarà a coneixer el resultat de la feina de tot un any. Es penjaran cada dia durant 15 dies un vídeo per cada una de les bodegues i cada una us explicarà les seves novetats”.

Reconeixen que enguany la producció ha estat més curta, que no ha tengut  una gran quantitat de producción per què no hi ha hagut quantitat de raïm, però asseguren que el vi elaborat és d’una molt bona qualitat. Així ja els tenim aquí, ara falta obrir la botella i tastar-los.

Els vídeos es poden visualitzar a través del seu canal d’Instagram

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa