Aprofitant les festes, Brusca Brew Up ha organitzat un maridatge singular que, tan bé ha anat, que tendrà continuïtat. L’idea sorgí en família i en famíia s’ha sustanciat: Miquel Gelebert fill i un dels dos socis fundadors de la cervesera artesana juntament amb Neus Llopis, i són pare Miquel Gelabert, de Vins Miquel Gelabert, viticultors, elaborador i xef, saben de vi, de cervesa i de gastronomia. No podia sortir malament!
“Ens estima tant com al bon menjar i bon beure, pel que l’hem convençut per a que trobas una data en la seva ocupada agenda i vingués al molí a cuinar-nos a tots”; diu el cerveser orgullós de son pare i de la iniciativa. “Varem maridar distints plats amb cervesa de Brusca i vins de Vins Miquel Gelabert”.
I és que abans de crear el celler manacorí Vins Miquel Gelabert, en Miquel va ser xef i va dirigir durant 10 anys el seu propi restaurant Cas Patró Miquel.
El sopar incloia 9 beures maridats amb 9 plats. Cerveses de Brusca, vins de Vins Miquel Gelabert i cuina en exclusiva per l’ocasió de Miquel Gelabert Fullana. Aqui en teniu el resultat:
Tartar de peix amb alvocat i poma amb Vi escumós de la família 2018.
Brou de Carn de foravila amb Vi ranci 2016.
Cervesa Pinot Noir amb sorbet de mandarina.