Balears Vadevi
Vi i cervesa s’entenen si parlam de la cuina de Miquel Gelabert

Aprofitant les festes, Brusca Brew Up ha organitzat un maridatge singular que, tan bé ha anat, que tendrà continuïtat. L’idea sorgí en família i en famíia s’ha sustanciat: Miquel Gelebert fill i un dels dos socis fundadors de la cervesera artesana juntament amb Neus Llopis, i són pare Miquel Gelabert, de Vins Miquel Gelabert, viticultors, elaborador i xef, saben de vi, de cervesa i de gastronomia. No podia sortir malament!

El molí va ser l’escenari del sopar-maridatge/Cedida

“Ens estima tant com al bon menjar i bon beure, pel que l’hem convençut per a que trobas una data en la seva ocupada agenda i vingués al molí a cuinar-nos a tots”; diu el cerveser orgullós de son pare i de la iniciativa. “Varem maridar distints plats amb cervesa de Brusca i vins de Vins Miquel Gelabert”. 

I és que abans de crear el celler manacorí Vins Miquel Gelabert, en Miquel va ser xef i va dirigir durant 10 anys el seu propi restaurant Cas Patró Miquel.

El sopar incloia 9 beures maridats amb 9 plats. Cerveses de Brusca, vins de Vins Miquel Gelabert i cuina en exclusiva per l’ocasió de Miquel Gelabert Fullana. Aqui en teniu el resultat:

Tartar de peix amb alvocat i poma amb Vi escumós de la família 2018.

Greixonera de cap i peus dels Darrers dies amb cervesa Best Bitter/Cedida
Formatge tendre de cabra amb oli de julivert amb cervesa Munich Halles/Cedida
Ous remanats amb verdueres de temporada i pernil ibèric amb cervesa Pale Ale/Cedida

Brou de Carn de foravila amb Vi ranci 2016.

Llom de lluç amb llagostins i salsa de lemongrass amb Vi Sa Vall Selecció Privada 2016/Cedida
Baldana de me de Pasqua farcida farcida amb cuixa i figues i seques casolanes amb Vi Torrent Negre Selecció Privada Cabernet 2013/Cedida
Compota de poma, mousse de formatge maonès, fruites flambejades i nous caramelitzades amb Dolç deSa Vall 2019/Cedida

Cervesa Pinot Noir amb sorbet de mandarina.

Veureu que falten les fotos d’un partell de plats que no varem ser a temps a inmortalitzar/Cedida

Nou comentari

Comparteix