Balears Vadevi
Vi de la Terra Mallorca identifica les vinyes i els cellers amb una placa

L’IGP Vi de la Terra Mallorca fa una passa més per donar-se a conèixer: Ha creat una placa que identifica les vinyes i els cellers adscrits. Es tracta d'”un segell per valorar tot el que ens uneix, per a facilitar la promoció del vi fet a Mallorca i per a potenciar el paisatge de cultura vitícola de l’illa”, diuen des de l’IGP. Un segell que no sols els identifica com cellers adscrits a Vi de la Terra Mallorca sinó que afavoreix la promoció i la fàcil identificació dels vins que s’hi elaboren.

Els cellers han penjat aquests dies la placa a les façanes, com en aquest cas 7103 Petit Celler/Cedida

Una iniciativa ben acollida

Ramón Servalls, de Macià Batle, comenta que “el fet de poder tenir aquestes plaques identificatives en el nostre celler ens fa molta il·lusió, perquè ens permet que la gent vegi directament on va destinat el raïm de les nostres vinyes i que a més ajuda a valorar el nostre territori”. Per Pere Crespí, del Microceller Son Crespí, valora de manera molt positiva l’arribada d’aquestes plaques identificatives perquè “no tan sols ens atorga més visibilitat i ens uneix com sector, sinó que ens dona aquest sentiment de pertinència que ens fa sentir-nos recolzats”.

L’enòleg del celler Castell Miquel, Gaspar Amengual, amb la placa que l’acredita com membre de Vi de la Terra Mallorca/Cedida

Per part seva, Marina Vera, gerent de Vi de la Terra Mallorca, assegura que aquesta decisió del Consell Regulador, tenia com a objectiu “unificar en l’àmbit promocional tots els cellers adscrits a la IGP per a així, a més, donar-los més entitat. Tenim molt clar que hem de donar més visibilitat al sector viticultor“.

Aquest segell o placa identificativa es pot trobar, no sols a la façana dels cellers, sinó també en les mateixes vinyes. Una senyalització amb els colors característics de la IGP i en la qual també es pot llegir el nom Vi de la Terra Mallorca.

Microceller Son Crespí ha rebut la placa que Pere Crespi i Albert Dols situaran a la façana del celler /Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa