Balears Vadevi
Vi de la Terra Mallorca ret homenatge al viticultor amb una nova diada

La feina del viticultor, del vinyòvol, no té la visibilitat que tenen altres oficis relacionats amb l’elaboració del vi. La projecció pública d’aquesta tasca no es correspon amb la importància que veritablement té. Partint d’aquest fet, Vi de la Terra Mallorca ha creat un esdeveniment que vol reconèixer el paper del viticultor i agrair la seva dedicació, tantes vegades a l’ombra. Així, aquesta setmana, dia 13, celebra la seva Assemblea Anual i la primera edició d’El Dia del Viticultor.

Aprofitant aquesta convocatòria es donaran a conèixer els resultats de la campanya 2022 i es presentaran els nous projectes de l’IGP Mallorca en els quals ja treballa el Consell Regulador.

Sus al primer Dia del Viticultor

La cita serà el pròxim divendres 13 de gener en el restaurant Binicomprat (Algaida). Des de l’IGP Mallorca s’ha volgut aprofitar l’ocasió per celebrar la primera edició d’El dia del Viticultor, “un esdeveniment en el que es vol donar protagonisme a tots aquells que dibuixen el paisatge de l’illa amb les seves vinyes i a tots aquells que hi fan feina al camp de sol a sol”, detallen des de VTM.

Està prevista l’assistència de diversos representants institucionals així com viticultors i propietaris de cellers adscrits a VT Mallorca. Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de l’IGP Mallorca, serà l’encarregada de fer el balanç i anunciar els projectes. L’acte es clourà amb un berenar de pa amb oli i una rifa amb premis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa